reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Hej ja się witam z mdłościami na maxa, na dodatek powrócił ból brzucha.
Seks ? A co to jest ? 🤣 od pewnego czasu moje libido wynosi zero 🤣

ja znowu słyszałam ze koła pompowane mogą być minusem bo się mogą przebić i niektóre dziewczyny narzekają ze nie kupią już z pompowanymi 🤔 ja będę bardzo patrzeć na pewno na to żeby nie był to tylko wózek miejski i dobrze dawał radę także na ścieżkach leśnych czy parkach bo tez często po takich terenach spacerujemy,spacerówka tym bardziej musi dobrze dawać radę na takich terenach bo tez na wakacje jak wyjeżdżamy to różne tereny bywają 😀 Jak znacie jakieś fajne wózki tez na takie tereny leśne albo macie takie na oku to możecie polecać 😜
O ja chętnie się przyłącze. Mieszkam w lesie. A moje ścieżki to tylko te leśne więc wózek miejski nie może być tylko taki z porządnymi kolami. Jak ktoś coś polecą to proszę🙏🙏😉

Jeśli chodzi o wózki, 7 lat temu miałam x lander x move, kupiłam 3w1, fotelik w tym był maxi cosi. Teraz mocno się zastanawiam czy nie kupić takiego samego wózka, wtedy to był strzał w 10. Ale kusi mnie jeszcze thule Urban glide. Kolor na pewno czarny. Mąż innym nie wyjedzie 🤣

My dostaliśmy już na wizytach w tamtym tygodniu, czyli 21 i 22 marca oboje lekarzy dało nam zielone światło.

Korzystaliśmy.
W zeszłej ciąży to bzykaliśmy się często, teraz raz w tygodniu. Tydzień temu nas postraszyły brązowe plamienia po seksie, dziś po porannych igraszkach jest póki co spokój.
Za każdym razem jest przyjemnie, jednak tam na dole wszystko jest podpuchnięte i doznania są ciut lepsze. Można to porównać do seksu w czasie okresu- ja jestem z tych, które lubią seks w tym czasie.

My dostaliśmy już na wizytach w tamtym tygodniu, czyli 21 i 22 marca oboje lekarzy dali nam zielone światło.

Korzystaliśmy.
W zeszłej ciąży to bzykaliśmy się często, teraz raz w tygodniu. Tydzień temu nas postraszyły brązowe plamienia po seksie, dziś po porannych igraszkach jest póki co spokój.
Za każdym razem jest przyjemnie, jednak tam na dole wszystko jest podpuchnięte i doznania są ciut lepsze. Można to porównać do seksu w czasie okresu- ja jestem z tych, które lubią seks w tym czasie.
dużo przyjemniej niż podczas okresu. mój też mówi, że jest ciaśniej i bardziej miękko, więc ma też większą przyjemność

reklama
Do góry