reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

ja znowu słyszałam ze koła pompowane mogą być minusem bo się mogą przebić i niektóre dziewczyny narzekają ze nie kupią już z pompowanymi 🤔 ja będę bardzo patrzeć na pewno na to żeby nie był to tylko wózek miejski i dobrze dawał radę także na ścieżkach leśnych czy parkach bo tez często po takich terenach spacerujemy,spacerówka tym bardziej musi dobrze dawać radę na takich terenach bo tez na wakacje jak wyjeżdżamy to różne tereny bywają 😀 Jak znacie jakieś fajne wózki tez na takie tereny leśne albo macie takie na oku to możecie polecać 😜
tak, to minus pompowanych. ale dużo lepsza amortyzacja. coś za coś...

reklama
ale współczuję wam wstrzemięźliwości. pierwsze 5 tygodni nie miałam ochoty, aż w końcu było takie "dobra, tylko szybko rób co musisz" i po tym "o kurde... przyjemniej, dużo przyjemniej" i ochota mi wróciła 🤣
Ja nie miałam ochoty tylko na samym początku jak mnie tak strasznie piersi bolały i ciągnęło mnie w dole brzucha, a spokojnie od 3tyg mam duzaaaaaa ochotę, ale cóż 🤷‍♀️ idę się opłukać zimna woda i mówię : weź się w garść kobieto 😂
Za to mam mase snów erotycznych i to takich co mi się w życiu nie zdarzały xD

Ja nie miałam ochoty tylko na samym początku jak mnie tak strasznie piersi bolały i ciągnęło mnie w dole brzucha, a spokojnie od 3tyg mam duzaaaaaa ochotę, ale cóż 🤷‍♀️ idę się opłukać zimna woda i mówię : weź się w garść kobieto 😂
Za to mam mase snów erotycznych i to takich co mi się w życiu nie zdarzały xD
nie gwalcisz swojego przez sen? 🤣

ja znowu słyszałam ze koła pompowane mogą być minusem bo się mogą przebić i niektóre dziewczyny narzekają ze nie kupią już z pompowanymi 🤔 ja będę bardzo patrzeć na pewno na to żeby nie był to tylko wózek miejski i dobrze dawał radę także na ścieżkach leśnych czy parkach bo tez często po takich terenach spacerujemy,spacerówka tym bardziej musi dobrze dawać radę na takich terenach bo tez na wakacje jak wyjeżdżamy to różne tereny bywają 😀 Jak znacie jakieś fajne wózki tez na takie tereny leśne albo macie takie na oku to możecie polecać 😜
U nas to samo, mieszkamy na wsi gdzie wokół jest pełno lasów, więc wózek nie może być stricte miejski. 🤷🏼‍♀️ Tez takie oglądanie na zdjęciach to jedno, a na żywo mogą nam się spodobać zupełnie inne wózki, dlatego ja już się nie mogę doczekać wycieczek do sklepów z wózkami 😁

reklama
Do góry