reklama
PannaKiki
Fanka BB :)
jaBędzie któraś z Was robiła NIFTY? Ja raczej tak. Będę to omawiała z lekarzem za tydzień.
Megi_Meg
Oo ! A w którym jesteś tygodniu ? To chyba od 10 tyg można.
hachette
U mnie w labie pierwszeństwo w ciąży mają kobiety w ciąży, ale po 1 trymestrze nie wiem jaki ma to sens, na szczęście ja już mam takie relacje z tymi paniami, ze przyjmują mnie poza kolejnością przed wszystkimi. Nie przeszkadza mi aż tak mocno czekanie, ale jak stoi za mną w kolejce jakiś gruźlik i kaszle mi w szyje to mnie bierzeSzczerze mówiąc, zawsze myślałam, że te przywileje są dla kobiet w zaawansowanej ciąży... tzn. widocznej ;-) W każdym razie na takim etapie, na jakim jestem, raczej nie przyszłoby mi do głowy, by z nich korzystać
Mam 160cm i wazę 77kg, nie czuję się świnią…Startowałam z wagi 70kg przy 160. Także niezła
hachette
Co do wyprawki to my pewnie większość kupimy jednorazowo żeby nie latać po dziesięć razy. Wiem tylko, ze wózek musze zamówić wcześniej, bo się czeka a takto dostawkę do lozka, przewijak i inne pierdoly kupimy za jednym podejściem, nie wiem jeszcze czy zdecydujemy się dostawiać pokój, ale jeśli tak to wtedy większość mebli tez pewnie kupimy na raz.
PannaKiki
Będę robić Nifty Pro, jestem 6+4, będę robić w 10+2, już mam wybrane miejsce w sumie.Oo ! A w którym jesteś tygodniu ? To chyba od 10 tyg można.
hachette
@Madame JS sa u Was we Francji jakieś suple na nudności?
Matylda.<3
Ja chyba nie będę szalała z wyprawka.
Mam już mój ulubiony element czyli chustę do noszenia.
Będę kupować ubranka.
Pozostaje wanienka, wózek i fotelik ale na to mam już odłożone…
Butelek nie kupuje bo zamierzam karmić piersią, a przy poprzedniej dwójce nie używałam butelki do 6 miesiąca życia dziecka.
Mam już mój ulubiony element czyli chustę do noszenia.
Będę kupować ubranka.
Pozostaje wanienka, wózek i fotelik ale na to mam już odłożone…
Butelek nie kupuje bo zamierzam karmić piersią, a przy poprzedniej dwójce nie używałam butelki do 6 miesiąca życia dziecka.
reklama
Am91
jaki jest koszt takiego badania ?Będę robić Nifty Pro, jestem 6+4, będę robić w 10+2, już mam wybrane miejsce w sumie.
Co do wyprawki ja mam wszystko po córce jakby była dziewczynka to już wogole rewelacja by była
Podziel się: