Małgośka87
Aktywna w BB
Ja też nie dlatego cieszę się z tego chwilowego spokojuCzy tylko ja narazie nie mam zachcianek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie dlatego cieszę się z tego chwilowego spokojuCzy tylko ja narazie nie mam zachcianek?
Oj tak, to jest tajemniczy ogród, jeszcze mamy mnóstwo drzew, które dają cień.wyobraziłam sobie tez ogród, jak zakwitnie to musi być coś wspaniałego! Twoja osobista oaza.
Super ze masz taki kontakt dobry z mama, często o niej piszesz piękna relacja
Generalnie to ja mam większość czasu brak apetytu, odbija mi się pustym.Rany, ja mam non stop jakieś zachcianki, ale czasami ciężko je zrealizować i smutno mi potem dziś chodził za mną od rana eklerek. Zjadłam go w drodze do samochodu, bo już nie mogłam wytrzymać
Właśnie, też tak macie, że jak nie zjecie czegoś przez dłuższy czas to Wam słabo? Śniadanie zjadłam o 9, a po 12 na zakupach myślałam, że padnę. Na szczęście eklerek mnie uratował
Ja dziś kupiłam bratki, już nawet zaczęłam z córką sądzić, ale mnie naszło na frytki, mąż pojechał po nie, zjadłam i teraz nie mam siły się ruszyć, więc może jutro za to tydzień temu poprzycinałam sobie krzaczki i trawy, uwielbiam to ja bym mogła robić coś w ogrodzie na okrągło, w dodatku mnie to relaksuje.
dzieeeki sprobuje!@OlaFasola1234 znowu zapomniałam Ci odpisać. Na zaparcia spróbuj orzechy nerkowca. Ja jak sobie zjem kilka wieczorem to na drugi dzień nieźle mnie czyści rano
Ty koleżanko to idziemy łeb w łeb bo ja miałam okres 21.02Mając okres 22 lutego teoretycznie mam termin na 29 listopada - 1 grudnia (biorę pod uwagę różne dni cyklu). Także wydaje mi się, że te, które okres mają 25 i dalej to już grudniowe.
Akurat dziś w Biedronce jest promocja 1+1 na orzechydzieeeki sprobuje!
Ja 22 ale problem jest długością cyklu a mój ginekolog bierze go pod uwagę. Niesety po porodzie nie mam tak regularnego jak wcześniej. I dlatego dopóki niwnuzgodniw z lekarzem, będę trochę tu i trochę na grudniowychTy koleżanko to idziemy łeb w łeb bo ja miałam okres 21.02
Ale ja to samo, mam długie cykle, przez ostatni rok takie średnio 30-37 dni. Więc też wizyta wiele wyjaśniJa 22 ale problem jest długością cyklu a mój ginekolog bierze go pod uwagę. Niesety po porodzie nie mam tak regularnego jak wcześniej. I dlatego dopóki niwnuzgodniw z lekarzem, będę trochę tu i trochę na grudniowych
No to w sumie masz podobnie jak ja. Koniec listopada - poczatek grudnia jeśli oczywiście twój ginekolog bierze długość cyklu pod uwagę.Ale ja to samo, mam długie cykle, przez ostatni rok takie średnio 30-37 dni. Więc też wizyta wiele wyjaśni
Bierze, ja się u niego leczę już od 15 lat, nam pcos, prowadził mi jedną ciążę, teraz wracam do niegoNo to w sumie masz podobnie jak ja. Koniec listopada - poczatek grudnia jeśli oczywiście twój ginekolog bierze długość cyklu pod uwagę.