reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
😍 wyobraziłam sobie tez ogród, jak zakwitnie to musi być coś wspaniałego! Twoja osobista oaza.
Super ze masz taki kontakt dobry z mama, często o niej piszesz :) piękna relacja
Oj tak, to jest tajemniczy ogród, jeszcze mamy mnóstwo drzew, które dają cień.
To prawda- moja mama to najlepsza przyjaciółka.
Bardzo się cieszę, że może zostać babcią 🤞🏻🍀.
Rany, ja mam non stop jakieś zachcianki, ale czasami ciężko je zrealizować i smutno mi potem 😂 dziś chodził za mną od rana eklerek. Zjadłam go w drodze do samochodu, bo już nie mogłam wytrzymać 🙈
Właśnie, też tak macie, że jak nie zjecie czegoś przez dłuższy czas to Wam słabo? Śniadanie zjadłam o 9, a po 12 na zakupach myślałam, że padnę. Na szczęście eklerek mnie uratował 😁

Ja dziś kupiłam bratki, już nawet zaczęłam z córką sądzić, ale mnie naszło na frytki, mąż pojechał po nie, zjadłam i teraz nie mam siły się ruszyć, więc może jutro 😂 za to tydzień temu poprzycinałam sobie krzaczki i trawy, uwielbiam to ❤️ ja bym mogła robić coś w ogrodzie na okrągło, w dodatku mnie to relaksuje.
Generalnie to ja mam większość czasu brak apetytu, odbija mi się pustym.
Zachcianki biorą mnie o dziwnych porach, jak na przykład ta chęć na śnieżynkę kakaową o 7 rano.
I nie muszę jeść.
Za to piję jeszcze więcej niż zazwyczaj, bo przed ciążą wypijałam dobre 2-2,5 litra, a teraz dobre 3, jeśli nie więcej.
I potrafię czuć wysychanie mózgu, jeśli nie wypiję w odpowiednim czasie szklanki wody.

Za to teraz byliśmy na zakupach i zobaczyłam flaki w promocji. Nie kupiłam 1,5 kg 😅?
Już mi na myśl o nich ślinka cieknie.

Ja 22 ale problem jest długością cyklu a mój ginekolog bierze go pod uwagę. Niesety po porodzie nie mam tak regularnego jak wcześniej. I dlatego dopóki niwnuzgodniw z lekarzem, będę trochę tu i trochę na grudniowych 😂
Ale ja to samo, mam długie cykle, przez ostatni rok takie średnio 30-37 dni. Więc też wizyta wiele wyjaśni 🥰

reklama
Do góry