reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Dzień dobry, ja dziś wkroczyłam w 8+0 z hukiem, pół nocy nie spałam przez migrenę, a jak już rano przeszło to tuliłam kibelek 🤢🥺 Trzymam kciuki za wszystkie badania i wizyty ❤️
To się nazywa wejście w 9 tydzień...
Coś dzisiejsza noc nie była spokojna, ja też się budziłam, śniło mi się że pani ginekolog do której idę zrobiła mi kolonoskopię 🙈

reklama
Ja jestem święcie przekonana, że będzie syn.
Słyszałyście o tym, że niby jak w owulację jest stosunek to jest większe prawdopodobieństwo syna, a przed córki? 😅😅😅
Bujda.
Jestem po biotechnologii i profesor anatomii i fizjologii podważył tę teorię.
Jest tak, że plemniki z chromosomem Y są szybsze, a plemniki z chromosomem X są wolniejsze, ale prawdopodobieństwo zawsze wynosi 50:50.

Dzień dobry wszystkim, u mnie dziś trochę lepiej ale będzie szału 😣
Jednak przyrządziłam sobie śniadanko które za mną chodziło ( jeszcze przed 🤢) i zamierzam je zjeść ! Trzymajcie kciuki 😃😍

Ps udanych wizyt ! ✊

Załączniki

• 9C3F9AE8-9EAB-4272-8168-CEDF8DC3CA33.jpeg
    9C3F9AE8-9EAB-4272-8168-CEDF8DC3CA33.jpeg
    2,5 MB · Wyświetleń: 96
Witam się z wami w czwarteczek. Jak Wasze dzisiejsze nastroje? Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja dzisiaj mialam wyjątkowo spokojną noc, rano tylko mężowi narzekałam, że nie mam mdłości, za wcześnie wypowiedziałam te słowa, bo w drodze do pracy powróciły. 🙈
Co do golenia przed wizyta to zależy od tego jak długie urosną, jak już jest gąszcz, to gole się przed. :)

A w którym dokładnie dniu jesteś ?
Czasem wystarczy dzień , dwa i serduszko bije jak powinno 💪
Za tydzień będzie już wszystko pięknie widoczne ♥️
Ja już po wizycie.
Jest pęcherzyk ciążowy i maleńki zarodek lekko widoczny,ale echo zarodka nie jest takie jakie gin.chcialsby widzieć wyraźnie.Za tydzień mam się pojawić żeby sprawdzić czy pojawi się serduszko.

reklama
Ja już po wizycie.
Jest pęcherzyk ciążowy i maleńki zarodek lekko widoczny,ale echo zarodka nie jest takie jakie gin.chcialsby widzieć wyraźnie.Za tydzień mam się pojawić żeby sprawdzić czy pojawi się serduszko.
A który to dzień ? Nie denerwuj się, czasami ro kwestia dosłownie dwóch lub nawet jednego dnia, na pewno za tydzień będzie widać ❤️

Do góry