wiolaho
Fanka BB :)
Dzień dobry o 3 …
Dzień Doberek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry o 3 …
Siemaneczko
Noooo dziendobry ranne ptaszkiHej hej hej
To co dziewczynki?....kawka, herbatka,kakao?
Noooo dziendobry ranne ptaszki
Mmmm zamarzyła mi się właśnie świeżutka , jeszcze cieplutka chałeczka z dżemorem i z ogromnym kubkiem ciepłego kakao
Szkoda ze od 3-4 dni na śniadanie mój żołądek akceptuje tylko kromkę z pasztetem
Cześć kochane. Mnie obudził kot :-/ i teraz leżę… najchętniej bym spała do wizyty u lekarza, ale trzeba się ogarnąć..
Dziewczyny wy przed wizytami golicie się na 0?
ale masz fajnie… ja muszę wytrzymać do 11.20 :-/Mi do wizyty zostało 2godziny i 12 min
Ja tak.
Trzymam kciuki
ale masz fajnie… ja muszę wytrzymać do 11.20 :-/
Jestem po depilacji laserowej, więc od ponad roku nie mam tam włosów oprócz cienkiego paseczka, co bardzo sobie chwalę.Cześć kochane. Mnie obudził kot :-/ i teraz leżę… najchętniej bym spała do wizyty u lekarza, ale trzeba się ogarnąć..
Dziewczyny wy przed wizytami golicie się na 0?
zazdroszczę depilacji laserowejJestem po depilacji laserowej, więc od ponad roku nie mam tam włosów oprócz cienkiego paseczka, co bardzo sobie chwalę.
Trzymam kciuki.
Dziewczyny, nie poszłam do pracy, bo to sensu nie miało. Ja bym przed tym kompem spała.