reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
zazdroszczę depilacji laserowej ❤️

Też miałam zrobić depilację,ale nie zdarzylam 🤣🤭 super sprawa
Polecam po porodzie.
Ja miałam bujne owłosienie i to była konieczność, bo nie dość, że każde wyjście na basen, czy do lekarza wiązało się z 30-40 minutami podgolenia, jakbym miała golić się na zero to ponad godzina, to potem włosy mi wrastały w skórę tworząc pełno małych ropnych wyprysków.
To była jedna z najlepszych rzeczy, jakie sama dla siebie zrobiłam, bo druga to okulary przeciwsłoneczne korekcyjne.

Polecam po porodzie.
Ja miałam bujne owłosienie i to była konieczność, bo nie dość, że każde wyjście na basen, czy do lekarza wiązało się z 30-40 minutami podgolenia, jakbym miała golić się na zero to ponad godzina, to potem włosy mi wrastały w skórę tworząc pełno małych ropnych wyprysków.
To była jedna z najlepszych rzeczy, jakie sama dla siebie zrobiłam, bo druga to okulary przeciwsłoneczne korekcyjne.

Też muszę bo mam twardy włos... tak się zbierałam ...że nie wyszło 🤭

Polecam po porodzie.
Zgadzam się z Tobą w 100% .
Ja mam akurat urodę południową , ciemniejsza karnacja , ciemne włosy (ludzie czasem się mnie pytają czy jestem Polka 😂) i jak to mi się mega podoba tak już owłosienie nie koniecznie … grube czarne , szybko odrastające włosy …
W lecie codzienne golenie nóg , przed lekarzem godzina nie moja była a za chwile i tak już kuło …🙃
Nie wspomnę o zacięciach,podrażnieniach itd ….
Meszku nad ustami tez się całkowicie pozbyłam 💪

Serio ! Dziewczyny jak byście kiedyś miały dylemat to śmiało się zdecydujcie !
Napewno nie będziecie żałować ✊🏻

Ja jestem święcie przekonana, że będzie syn.
Słyszałyście o tym, że niby jak w owulację jest stosunek to jest większe prawdopodobieństwo syna, a przed córki? 😅😅😅

reklama
Do góry