reklama
Owulacja
Fanka BB :)
A to Twoja pierwsza wizyta?Tak sobie myślę dziewczyny, ze może przed wtorkową wizytą warto byłoby zrobić jakieś badania, co myślicie? Może zrobię morfologię, glukozę i nie wiem czy coś jeszcze warto sprawdzić?
„Mój” gin takie samo ma podejście, ale jest młody i bardzo, bardzo ostrożny.Coś takiego. A jak zapytałam mojego ostatnio czy mogę ibuprom w razie mega bólu głowy, bo paracetamol na mnie nie działa to stwierdził, że absolutnie, że wykluczone, że tylko paracetamol i to tylko w ostateczności
Ten z dzisiaj to ginekolog z kliniki, z dużym doświadczeniem.
Dlatego chodzę do dwóch lekarzy, żeby konfrontować niektóre aspekty- „mój” jest dobry, ale jeszcze ostrożnie podchodzi do pewnych kwestii.
Inaczej niż lekarz z ponad 20 latami doświadczenia, który prowadził wiele ciąż, wiele ciąż hmmm…stworzył jako specjalista od niepłodności i ma czasem inne podejście niż młody z dopiero co odebranym dyplomem specjalisty.
To bardzo dobry pomysł- morfologia oraz glukoza to dwa najważniejsze badania. Glukozę „mój” gin wymagał na drugiej wizycie tej wczorajszej.Tak sobie myślę dziewczyny, ze może przed wtorkową wizytą warto byłoby zrobić jakieś badania, co myślicie? Może zrobię morfologię, glukozę i nie wiem czy coś jeszcze warto sprawdzić?
Tarczycowe masz do powtórzenia za 2, czy 3 tygodnie.
hachette
TakA to Twoja pierwsza wizyta?
KEJTI1990
Kurła to powiem Ci ze ratujesz mi życie tą informacją stokrotne dziękuję„Mój” gin takie samo ma podejście, ale jest młody i bardzo, bardzo ostrożny.
Ten z dzisiaj to ginekolog z kliniki, z dużym doświadczeniem.
Dlatego chodzę do dwóch lekarzy, żeby konfrontować niektóre aspekty- „mój” jest dobry, ale jeszcze ostrożnie podchodzi do pewnych kwestii.
Inaczej niż lekarz z ponad 20 latami doświadczenia, który prowadził wiele ciąż, wiele ciąż hmmm…stworzył jako specjalista od niepłodności i ma czasem inne podejście niż młody z dopiero co odebranym dyplomem specjalisty.
Anusiek1508
Dziękujęwspaniale, gratulacje i bardzo się cieszę ze wszystko jest dobrze co za silny, centymetrowy maluszek! Czyli termin porodu się zmienił?
Tak, termin się zmienił. W karcie mam wpisane 7 listopada.
Anusiek1508
zabierz koniecznie. Widziałam, że mój się bardzo wzruszył, choć to twardy chłopSuper chyba na następny raz zabiorę już mojego też
Gdy mąż był już w gabinecie, to pani doktor robiła USG przez brzuch.
Owulacja
To na pierwszej pewnie zleci Tobie glukozę na czczo, zwykłą morfologię, mocz, toxoplazmoze, cytomegalię, może TSH
reklama
Anusiek1508
Moja gin. też mówiła, że gdyby silny ból głowy czy gorączka powyżej 38 to tylko paracetamol.Coś takiego. A jak zapytałam mojego ostatnio czy mogę ibuprom w razie mega bólu głowy, bo paracetamol na mnie nie działa to stwierdził, że absolutnie, że wykluczone, że tylko paracetamol i to tylko w ostateczności
Podziel się: