Kimcia
Fanka BB :)
U mnie w 5+5 był pęcherzyk i zarodekDziewczyny, które były na USG w 5+0 lub coś koło tego - co było widać na USG? Był już pęcherzyk?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w 5+5 był pęcherzyk i zarodekDziewczyny, które były na USG w 5+0 lub coś koło tego - co było widać na USG? Był już pęcherzyk?
U mnie w 5 był pusty pęcherzykDziewczyny, które były na USG w 5+0 lub coś koło tego - co było widać na USG? Był już pęcherzyk?
ja miałam badanie w 5+3, był pęcherzyk. Zostawiam zdjęcie jak to wyglądałoDziewczyny, które były na USG w 5+0 lub coś koło tego - co było widać na USG? Był już pęcherzyk?
Byłam na pierwszej wizycie z USG w 5+1- wtedy był widoczny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym.Dziewczyny, które były na USG w 5+0 lub coś koło tego - co było widać na USG? Był już pęcherzyk?
Tak, wszedł i zadawał lekarzowi mnóstwo pytań .Czyli jednak mąż wszedł na badanie cudne wiesci
Tak , u mnie był pęcherzyk i ciałko żółte. Teraz już tupie nogami na kolejną wizytę, dopiero we wtorek. Czas tak się dłuży dokładnie tak jak piszecie dziewczyny.Dziewczyny, które były na USG w 5+0 lub coś koło tego - co było widać na USG? Był już pęcherzyk?
cudownie zazdroszczę! Mój mąż strasznie dużo pracuje a w wolnym czasie pisze doktorat :/ teraz ciagle siedzę sama (ale żeby aż tak nie narzekać, to wyrwał się z pracy na wizytę, żeby zobaczyć serducho).Tak, wszedł i zadawał lekarzowi mnóstwo pytań .
Fajnie to wyszło, bo usłyszał, że absolutnie nie mamy rezygnować z naszych wakacji życia.
Dostaliśmy wręcz nakaz, żeby żyć pełnią życia.
wspaniale, gratulacje i bardzo się cieszę ze wszystko jest dobrze co za silny, centymetrowy maluszek! Czyli termin porodu się zmienił?Dziewczyny, my już po wizycie.
Serduszko pięknie bije, nasz malutki ludzik ma 1 cm... Ciąża o 2 dni młodsza niż wynika z ostatniej miesiączki. Mąż również został zaproszony do gabinetu i widział naszego Maluszka. To były bardzo wzruszające chwile.
Jesteśmy tacy szczęśliwi
Ze wskazań mam się zdrowo odżywiać, pić więcej wody, zrobić badania...i cieszyć się