reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, my już po wizycie.
Serduszko pięknie bije, nasz malutki ludzik ma 1 cm... Ciąża o 2 dni młodsza niż wynika z ostatniej miesiączki. Mąż również został zaproszony do gabinetu i widział naszego Maluszka. To były bardzo wzruszające chwile.
Jesteśmy tacy szczęśliwi 😍❤️
Ze wskazań mam się zdrowo odżywiać, pić więcej wody, zrobić badania...i cieszyć się ☺️
Super 🤩 chyba na następny raz zabiorę już mojego też 😁

Aaa, ważna informacja dla dziewczyn, które miewają migreny, które wyłączają je z życia.

Dostałam pozwolenie na Ibuprom 400 mg w razie ostrego bólu głowy.

Mnie to ratuje.

Za to chirurgiczne wyrwanie ósemki, jeśli nie ma przy niej stanu zapalnego, trzeba sobie odpuścić.
🙄🙄🙄 Coś takiego. A jak zapytałam mojego ostatnio czy mogę ibuprom w razie mega bólu głowy, bo paracetamol na mnie nie działa to stwierdził, że absolutnie, że wykluczone, że tylko paracetamol i to tylko w ostateczności 🫣😵‍💫

reklama
cudownie ❤️ zazdroszczę! Mój mąż strasznie dużo pracuje a w wolnym czasie pisze doktorat :/ teraz ciagle siedzę sama (ale żeby aż tak nie narzekać, to wyrwał się z pracy na wizytę, żeby zobaczyć serducho).
A jeśli chodzi o takie cudowne wakacje, to on nie lubi ciepłych krajów i pięknych plaz, bo to nuda. Musi być dużo aktywności i adrenalinka 😂 ja tez to lubię, ale plaże i opalanie się również
I jakie były wrażenia męża po wizycie?

No to u nas w sumie bardzo aktywne wakacje, bo sama organizuję wyprawę za Ocean.
Przystanek 18 godzin w NY, a potem Ameryka Środkowa- w planie zwiedzanie piramid Majów, cenoty i ze dwa-trzy dni na plaży z palmami i białym piaskiem.

Edit. Ten słownik mnie rozbawił. Przeczytałam pierwsze pytanie i zamiast „i jakie?” było „nijakie”😅.

Ostatnia edycja:
Do góry