reklama
OlaFasola1234
Fanka BB :)
trzymam kciuuki dawaj znać !Ciekawe co ja jutro zobaczę,według om 6+1 będzie...Dobrze,że wizyta na 8:45
wiolaho
trzymam kciuuki dawaj znać !
Dziękuję oczywiście że dam
Biankus
Cudowne relacje z wizyt! Purchlaczki niech sobie zdrowo rosną. My z mężem na początku czerwca lecimy na Cypr i też pani doktor powiedziała, że śmiało lecieć i wypoczywać. Będzie to drugi trymestr, więc mam nadzieję, że będę bardziej spokojna. Już nie mogę się doczekać tego ciepełka
Biankus
Trzymam kciuki Będzie dobrze!Ciekawe co ja jutro zobaczę,według om 6+1 będzie...Dobrze,że wizyta na 8:45
Kylyyy1408
Ja byłam i był sam pęcherzyk 4 mmDziewczyny, które były na USG w 5+0 lub coś koło tego - co było widać na USG? Był już pęcherzyk?
Super chyba na następny raz zabiorę już mojego teżDziewczyny, my już po wizycie.
Serduszko pięknie bije, nasz malutki ludzik ma 1 cm... Ciąża o 2 dni młodsza niż wynika z ostatniej miesiączki. Mąż również został zaproszony do gabinetu i widział naszego Maluszka. To były bardzo wzruszające chwile.
Jesteśmy tacy szczęśliwi
Ze wskazań mam się zdrowo odżywiać, pić więcej wody, zrobić badania...i cieszyć się
Kylyyy1408
Super laseczki ! odetchnijcie w końcu i tak jak lekarze radzą cieszcie się
A za jutrzejsze wizyty również trzymam kciuki, wierze, ze będą same dobre wiadomości
A za jutrzejsze wizyty również trzymam kciuki, wierze, ze będą same dobre wiadomości
KEJTI1990
Coś takiego. A jak zapytałam mojego ostatnio czy mogę ibuprom w razie mega bólu głowy, bo paracetamol na mnie nie działa to stwierdził, że absolutnie, że wykluczone, że tylko paracetamol i to tylko w ostatecznościAaa, ważna informacja dla dziewczyn, które miewają migreny, które wyłączają je z życia.
Dostałam pozwolenie na Ibuprom 400 mg w razie ostrego bólu głowy.
Mnie to ratuje.
Za to chirurgiczne wyrwanie ósemki, jeśli nie ma przy niej stanu zapalnego, trzeba sobie odpuścić.
reklama
I jakie były wrażenia męża po wizycie?cudownie zazdroszczę! Mój mąż strasznie dużo pracuje a w wolnym czasie pisze doktorat :/ teraz ciagle siedzę sama (ale żeby aż tak nie narzekać, to wyrwał się z pracy na wizytę, żeby zobaczyć serducho).
A jeśli chodzi o takie cudowne wakacje, to on nie lubi ciepłych krajów i pięknych plaz, bo to nuda. Musi być dużo aktywności i adrenalinka ja tez to lubię, ale plaże i opalanie się również
No to u nas w sumie bardzo aktywne wakacje, bo sama organizuję wyprawę za Ocean.
Przystanek 18 godzin w NY, a potem Ameryka Środkowa- w planie zwiedzanie piramid Majów, cenoty i ze dwa-trzy dni na plaży z palmami i białym piaskiem.
Edit. Ten słownik mnie rozbawił. Przeczytałam pierwsze pytanie i zamiast „i jakie?” było „nijakie”.
Ostatnia edycja:
Podziel się: