reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny a ja mam takie pytanie, czy u różnych lekarzy może być rożny wiek ciąży ? Kwestia dwóch dni. Nie chodzi o mnie ale o moja kumpele która również jest w ciąży. I w piątek u jednego gina wyszło jej 6+3a dziś u ginekologa innego 6+4. Gienekolog niby jej tłumaczył, zeby się tym nie przejmować bo to zależy od aparatury i jest to uśredniony pomiar, ale no ona panikuje a ze ja jestem również panikarom to nie umiem jej jakoś sensownie uspokoić :( dlatego pisze tu do Was czy to jest okej. Dzidzia od piątku urosła 2mm 😘 według tego co miałam u swojego gin do tego, co była dzis

O Jeżu ! Jak się bałam. W głowie tylko to łyżeczkowanie...
A tu BUM ! " ten człowieczek ma juz 1 cm "
🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
Bardzo się cieszę. Ta wiadomość daje mi nadzieję💚.
To teraz jeszcze druga wizyta.
Jestem po wizycie . Serduszko jest widziałam jak bije ale jeszcze nie można go usłyszeć. Uderzenia prawidłowe. Wszystko jest okej.
Ciąża jest młodsza o 4 dni . Według OM 5+6 według USG 5+2.
Dostałam Acard oraz dupka ze względu na endometriozę
Na Twoją wizytę bardzo czekałam, moja krajanko. Bardzo się cieszę i oby tak dalej🍀✊🏼.
Ale jak to🥺?
Kompletnie nie wiem, co napisać. Bardzo mi przykro.
Season 10 Hug GIF by Friends

reklama
Do góry