reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny a ja mam takie pytanie, czy u różnych lekarzy może być rożny wiek ciąży ? Kwestia dwóch dni. Nie chodzi o mnie ale o moja kumpele która również jest w ciąży. I w piątek u jednego gina wyszło jej 6+3a dziś u ginekologa innego 6+4. Gienekolog niby jej tłumaczył, zeby się tym nie przejmować bo to zależy od aparatury i jest to uśredniony pomiar, ale no ona panikuje a ze ja jestem również panikarom to nie umiem jej jakoś sensownie uspokoić :( dlatego pisze tu do Was czy to jest okej. Dzidzia od piątku urosła 2mm 😘 według tego co miałam u swojego gin do tego, co była dzis

O Jeżu ! Jak się bałam. W głowie tylko to łyżeczkowanie...
A tu BUM ! " ten człowieczek ma juz 1 cm "
🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
Bardzo się cieszę. Ta wiadomość daje mi nadzieję💚.
To teraz jeszcze druga wizyta.
Jestem po wizycie . Serduszko jest widziałam jak bije ale jeszcze nie można go usłyszeć. Uderzenia prawidłowe. Wszystko jest okej.
Ciąża jest młodsza o 4 dni . Według OM 5+6 według USG 5+2.
Dostałam Acard oraz dupka ze względu na endometriozę
Na Twoją wizytę bardzo czekałam, moja krajanko. Bardzo się cieszę i oby tak dalej🍀✊🏼.
Ale jak to🥺?
Kompletnie nie wiem, co napisać. Bardzo mi przykro.
Season 10 Hug GIF by Friends

reklama
Do góry