reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
U nas pierwsza burza w tym roku 🌩️⛈️⚡️.
A u Was jak pogoda?
Cartoon Cloud GIF by Crispe

Kurka.
Taki miałam dobry dzień aż tu nagle przyszły wyniki z dzisiejszej betki. Wrzuciłam je na internetowy kalkulator i juz nie jest mi tak do śmiechu 😵‍💫

Załączniki

• Screenshot_20230320_170924_Chrome.jpg
    Screenshot_20230320_170924_Chrome.jpg
    325,2 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Rany, tak mi przykro... Nie ma szans, że beta dopiero ruszy? Nie znam się, ale może musi się rozkręcić? 🥺
wiem ze w ciąży trzeba uważać bo wiadomo ale ja bym nie trzymała chyba w domu. Jak się dowiedziałam teraz ze jestem w ciąży to tez dostałam SMS z przedszkola ze u corki w grupie jest dziecko chore na ospę ( tam jest tylko 1 grupa 15 dzieci ) bałam się ale boć na razie nie ma i nie przyniosła. Ospa się rozwija ok 1,5 tyg nawet do wykwitu wiec nie wiem czy to jest sens. Ale oczywiście to ty decydujesz. Mi jak teraz byłam u lekarza i mówiłam o ospie to lekarz mówił ze gorszym zagrożeniem jest świnka ….. a tak apropo moja najstarsza córka tez dwa razy przechodziła ospę i lekarz mi mówił ze tak może być jak za 1 razem mało wysypie…. Nie wiem co o tym sama myślec. U nas w przedszkolu i szkole ospa i szkarlatyna ostatnio popularna 🤦🏽‍♀️
A teraz o opaskach na nadgarstki ( na mdłości ) u mnie niestety nie działają … jak wy sobie z Mdłościami radzicie ??
Poszła dzisiaj i będzie chodzić. Lekarz mnie uspokoił. A ja potem na zimno stwierdziłam, że idąc tym tropem to ja zaraz i siebie i resztę rodziny zabunkruję w domu do listopada 🙈 wierzę, że nie będę przypadkiem jednym na milion i uda się tego uniknąć nawet jak ona się zarazi. Czytałam, że to się rozwija do 21 dni nawet także jakby zaraziła się za kilka tygodni i wyszłoby po kolejnych trzech to już będę w drugim trymestrze i też trochę spokojniej będzie 😁
Dziękuję za troskę😗.
Dzisiaj już dobrze, wczoraj popołudniu już też było z nim ok.
Wieczorem już biegał i bawił się swoją ulubioną piłeczką.
Dziś mama z moim mężem pojechali do naszej pani doktor- dostał leki i olejek z maryśką leczniczą.
Tabletki łyka na hasło „Dostaniesz ciasteczko.”🙈
Haha tak samo robiłam z moją poprzednią psinką. Dawałam zawsze kosteczkę, tabletkę i szybko kolejną kosteczkę żeby zjadła 🤣
U nas pierwsza burza w tym roku 🌩️⛈️⚡️.
A u Was jak pogoda?
Cartoon Cloud GIF by Crispe
Ciepło i zimno na zmianę 🥴 Od rana ulewa, potem nagle słońce. Jak byłyśmy po południu na dworze to non stop się rozpinalam i zapinalam 😂
Oh, to chwała! 🥳
To mój pierwszy raz więc mogę tu robić sporo dziwnych wpisów 😅
Tak, tak. Teraz to już najważniejsze jest usg 😉

Do góry