reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Powiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? 🙈 mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co 😂 chyba znów robię coś źle 🤣

Też będę miała ok 6+3 o ile dobrze liczę. 😉 No ja już niby jedną miałam ale to tylko żeby wykluczyć pozamaciczną.

Ja mam 6+1 z moich obliczeń i aplikacji 23 marca i przebieram nogami ...rany jak ten czas się ciągnie🤣
Dziewczyny, w poprzedniej ciąży byłam 6+2 i było idealnie bo było widać serduszko. Także spokojnie czekajcie a dostaniecie najpiękniejszy widok pod słońcem.
Nie wierze 😭♥️
ROŚNIJ mój dzidziulku zdrowy ROŚNIJ ♥️
w piatek było 36😍
Wow! Piękny przyrost. Ciekawe ile u mnie będzie. W piątek 21 😍

reklama
Jestem po wizycie . Serduszko jest widziałam jak bije ale jeszcze nie można go usłyszeć. Uderzenia prawidłowe. Wszystko jest okej.
Ciąża jest młodsza o 4 dni . Według OM 5+6 według USG 5+2.
Dostałam Acard oraz dupka ze względu na endometriozę

Załączniki

• 60FE627C-B6CE-4099-90C9-51040A0A2FCC.jpeg
    60FE627C-B6CE-4099-90C9-51040A0A2FCC.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 110
Dziewczyny, w poprzedniej ciąży byłam 6+2 i było idealnie bo było widać serduszko. Także spokojnie czekajcie a dostaniecie najpiękniejszy widok pod słońcem.

Wow! Piękny przyrost. Ciekawe ile u mnie będzie. W piątek 21 😍
Dawaj znać koniecznie jak tylko wyniki się pokażą ! ✊🏻✊🏻✊🏻♥️
Jestem po wizycie . Serduszko jest widziałam jak bije ale jeszcze nie można go usłyszeć. Uderzenia prawidłowe. Wszystko jest okej.
wspaniale 😍
Wielkie gratulacje !♥️
Kolejny mały człowieczek się dziś ukazał ♥️💪 - coś pieknego ♥️

Cudownie ❤️

reklama
Do góry