Monii097
Fanka BB :)
Super wieści !O Jeżu ! Jak się bałam. W głowie tylko to łyżeczkowanie...
A tu BUM ! " ten człowieczek ma juz 1 cm "
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści !O Jeżu ! Jak się bałam. W głowie tylko to łyżeczkowanie...
Ja właśnie wtedy miałem pierwszą wizytę i było 6+3 i serduszkoPowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
Mamy człowieczka !O Jeżu ! Jak się bałam. W głowie tylko to łyżeczkowanie...
O Jeżu ! Jak się bałam. W głowie tylko to łyżeczkowanie...
Ja szłam 6+2 to tak chyba w sam razPowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
Piękne kreseczki. Gratulacje i witamy na kiedy masz termin?Muszę bo się uduszę !
Okres spóźniał się dwa dni, ostatnio zle się czułam, mam wilczy apetyt i do tego płacz z byle powodu był wczoraj, więc dziś rano skoczyłam po dwa opakowania testu i ujawniły się mocne krechy jestem 15dpo, trochę się boje bo już jestem po jednej stracie
Oby było dobrze
Piękny przyrostNie wierze
ROŚNIJ mój dzidziulku zdrowy ROŚNIJ
w piatek było 36
A jak u Ciebie z plamieniami? Już się nie powtórzyły?Ja właśnie wtedy miałem pierwszą wizytę i było 6+3 i serduszko
Kolejna wizyta 27.03
Jakie wspaniałe wiadomości dziś cudownie! Rośnijcie zdrowo.O Jeżu ! Jak się bałam. W głowie tylko to łyżeczkowanie...
Zdarzają sie, ale biorę Duphaston 2x1 i jestem dobrej myśliJa szłam 6+2 to tak chyba w sam raz
Piękne kreseczki. Gratulacje i witamy na kiedy masz termin?
Piękny przyrost
A jak u Ciebie z plamieniami? Już się nie powtórzyły?
To najważniejsze chyba jesteś najbardziej spokojną osobą na forumZdarzają sie, ale biorę Duphaston 2x1 i jestem dobrej myśli
Opanowaną doświadczeniem W koncu juz niedługo będę mama czwórkiTo najważniejsze chyba jesteś najbardziej spokojną osobą na forum