reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Powiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? 🙈 mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co 😂 chyba znów robię coś źle 🤣
Ja się umówiłam na 7+0 tj 07.04. Na 18.00 w wielki piątek. Rok temu o 17.36 w wielki piątek urodziłam 🤣 na becie w tej ciąży nie byłam. Zrobiłam tylko 3 testy ( czwartek, sobota i dziś, ładnie ciemnieją wiec czekam już na wizytę)

Nie wierze 😭♥️
ROŚNIJ mój dzidziulku zdrowy ROŚNIJ ♥️
w piatek było 36😍

Załączniki

• E481C75D-2F78-4E76-BC33-35E7B1CEC1F3.png
    E481C75D-2F78-4E76-BC33-35E7B1CEC1F3.png
    78,3 KB · Wyświetleń: 132
Ja pierwszą wizytę mam dopiero za tydzień i naprawdę zaraz oszaleje. Miałam ochotę już ją przekładać, ale dobra, tyle wytrzymałam to może jeszcze tyle dam radę. 😐 Po za tym to będzie 6+6 więc już coś na pewno powinno być widać.

Ja pierwszą wizytę mam dopiero za tydzień i naprawdę zaraz oszaleje. Miałam ochotę już ją przekładać, ale dobra, tyle wytrzymałam to może jeszcze tyle dam radę. 😐 Po za tym to będzie 6+6 więc już coś na pewno powinno być widać.
Będzie idealnie! Ja miałam pierwsza 6+5, wg usg wyszło 6+3 i pieknie biło już serducho :)

reklama
Do góry