Żadna szalona, przynamniej już coś widać będziePowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Nie na moje nerwyto ja jestem w tyle, bo dopiero niedługo będę szła
Maleńka nic się nie przejmujPowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
ja się wybieram dopiero 13 kwietnia 33dpt to dopiero szaleństwo
Hope99
Też będę miała ok 6+3 o ile dobrze liczę. No ja już niby jedną miałam ale to tylko żeby wykluczyć pozamaciczną.Powiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
OlaFasola1234
nieee kochana, to super! Zobaczysz już serduszko pewnie, wiec nie przejmuj się innymi. Ja byłam wcześniej, ale to z powodu plamien i krwawienia. Wiec trzeba było sprawdzić, inne dziewczyny tez były wcześniej bo np był mniejszy przyrost bety, albo plamienia albo silne mdłości.Powiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
Jest Ty czujesz się dobrze, to myśle ze ta wizyta będzie w odpowiednim momencie zreszta, przecież Ty jesteś pod kontrola lekarza, czyli wszystko w porządku
Kaala
Mnie tak lekarz umówił na wizytePowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
Właśnie czekam , jestem posrana
G
guest-1715015400
Gość
Ja nie byłam na ani jednej becie tylko test ciążowy i na usg poszłam 6+5 myślałam ze byłam 7+3 tc ale ginekolog mnie poprawiłPowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
wiolaho
Powiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
Ja mam 6+1 z moich obliczeń i aplikacji 23 marca i przebieram nogami ...rany jak ten czas się ciągnie
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Ja tez jestem taka. Byłam u doktorka, ale bez usg, pobrałam skierowania, ale wyłamuje się i idę w piątek nie krzycz. Będę zgodnie z om 7+1, a normalnie pewnie 6+1, ale nie chce mieć kolejnego weekendu pod znakiem zapytania. Tu mój szef takie plany, nowych ludzi mi chce przesuwać pode mnie, a ja tak przebieram nogami, żeby potwierdzić i mu powiedzieć, ze biorę tych ludzi, ale niech ma gdzieś z tylu plan B, gdyby się okazało, ze nie mogę pracowacPowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
Dixpi
Muszę bo się uduszę !
Okres spóźniał się dwa dni, ostatnio zle się czułam, mam wilczy apetyt i do tego płacz z byle powodu był wczoraj, więc dziś rano skoczyłam po dwa opakowania testu i ujawniły się mocne krechy jestem 15dpo, trochę się boje bo już jestem po jednej stracie
Oby było dobrze
Okres spóźniał się dwa dni, ostatnio zle się czułam, mam wilczy apetyt i do tego płacz z byle powodu był wczoraj, więc dziś rano skoczyłam po dwa opakowania testu i ujawniły się mocne krechy jestem 15dpo, trochę się boje bo już jestem po jednej stracie
Oby było dobrze
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
PannaKiki
ja się wybieram 4.04 w 7+3 dopiero, nie chce się niepotrzebnie stresować na zapasPowiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co chyba znów robię coś źle
Podziel się: