Baaaaardoz no no Trzymam kciuki !!!!Cześć dziewczyny, pozwolę sobie i ja do Was dołączyć. Według kalkulatorów termin na 20 listopada. Jestem po dwóch poronieniach i porodzie w 22 tygodniu ze względu na niewydolną szyjkę - od maja mam założony przezbrzusznie szew TAC. Żyję nadzieją, że to właśnie nasz czas
reklama
pluto_nova
Moderator
to ja jestem w tyle, bo dopiero niedługo będę szłaSprawdzanie wyników bety na stronie diagnostyki co 5 minut oficjalnie uważam za rozpoczęte
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Hej wszystkim za wszystkie bety i wizyty ogromne
Pogoda u mnie skopała, pada pada i końca nie widać. A taki piękny weekend był
Pogoda u mnie skopała, pada pada i końca nie widać. A taki piękny weekend był
Alexz89
Masz dobrze. Ja wyniki teoretycznie dopiero jutro po 15 ale znowu umówiłam się z babeczką z prośbą o smsa. Kupiłam dziś jej czekoladę więc liczę na infoSprawdzanie wyników bety na stronie diagnostyki co 5 minut oficjalnie uważam za rozpoczęte
Czy ja wiem...wg mojego ginekologa zbyt dużo leków w ciąży też nie jest ok. Powinno się brać te podstawowe witaminy i nie przesadzać za bardzo.Dziewczyny, zamówiłam przed chwilą, może ktoś brał?
Podobno bardzo dobra Cholina dodatkowo na mózg u maluszka, będę sobie łykać oprócz MAMA DHA, pewnie nie zaszkodzi.
agula301
Ja brałam w pierwszej ciąży prenatal uno i duo i tam tez jest cholinaDziewczyny, zamówiłam przed chwilą, może ktoś brał?
Podobno bardzo dobra Cholina dodatkowo na mózg u maluszka, będę sobie łykać oprócz MAMA DHA, pewnie nie zaszkodzi.
hachette
Ja jestem zdrowa jak rydz, ale powszechnie wiadomo, ze złego diabli nie biorąWszystkie coś teraz przeziębione . Mnie tez łapie ale mnie alergia . Dzisiaj na wizycie dopytam lekarza co mogę brać w kryzysowych sytuacjach . Bo momentami to kicham ze 20x pod rząd . Echh
W szkole to naprawdę trzeba uważać bo tam to jest mnóstwo różnych chorób bakterii i wirusów.
Pomysl może nad l4
Trzymam kciuki, koniecznie daj znaćJa rano skoczyłam na betkę a po południu 2 różnych lekarzy w dwóch różnych miastach z 2 różnymi sprzętami. Dzisiaj się okaże czy zarodek się pojawił.
reklama
Ja to samo dzisiaj robiłam Trzymam mocno kciukiSprawdzanie wyników bety na stronie diagnostyki co 5 minut oficjalnie uważam za rozpoczęte
Podziel się: