reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Cześć dziewczyny, pozwolę sobie i ja do Was dołączyć. Według kalkulatorów termin na 20 listopada. Jestem po dwóch poronieniach i porodzie w 22 tygodniu ze względu na niewydolną szyjkę - od maja mam założony przezbrzusznie szew TAC. Żyję nadzieją, że to właśnie nasz czas 😍
Baaaaardoz no no Trzymam kciuki !!!! 🤍🤍🤍

reklama
Dziewczyny, zamówiłam przed chwilą, może ktoś brał?
Podobno bardzo dobra Cholina dodatkowo na mózg u maluszka, będę sobie łykać oprócz MAMA DHA, pewnie nie zaszkodzi. ;)

Załączniki

• Screenshot-557.jpg
    Screenshot-557.jpg
    236,3 KB · Wyświetleń: 70
Sprawdzanie wyników bety na stronie diagnostyki co 5 minut oficjalnie uważam za rozpoczęte 😂😂😂😂🤦🏻‍♀️
Masz dobrze. Ja wyniki teoretycznie dopiero jutro po 15 ale znowu umówiłam się z babeczką z prośbą o smsa. Kupiłam dziś jej czekoladę więc liczę na info 😂
Dziewczyny, zamówiłam przed chwilą, może ktoś brał?
Podobno bardzo dobra Cholina dodatkowo na mózg u maluszka, będę sobie łykać oprócz MAMA DHA, pewnie nie zaszkodzi. ;)
Czy ja wiem...wg mojego ginekologa zbyt dużo leków w ciąży też nie jest ok. Powinno się brać te podstawowe witaminy i nie przesadzać za bardzo.

Wszystkie coś teraz przeziębione . Mnie tez łapie ale mnie alergia . Dzisiaj na wizycie dopytam lekarza co mogę brać w kryzysowych sytuacjach . Bo momentami to kicham ze 20x pod rząd . Echh

W szkole to naprawdę trzeba uważać bo tam to jest mnóstwo różnych chorób bakterii i wirusów.
Pomysl może nad l4 🧐
Ja jestem zdrowa jak rydz, ale powszechnie wiadomo, ze złego diabli nie biorą 😛😛😛

Ja rano skoczyłam na betkę a po południu 2 różnych lekarzy w dwóch różnych miastach z 2 różnymi sprzętami. Dzisiaj się okaże czy zarodek się pojawił. 🤞
Trzymam kciuki, koniecznie daj znać 🤞🏻

Powiedzcie, czy tylko ja jestem taka szalona, ze pierwszą wizytę u lekarza będę mieć w 6+3? 🙈 mam wrażenie, ze Wy cały czas macie wizyty tylko ja czekam nie wiadomo na co 😂 chyba znów robię coś źle 🤣

reklama
Do góry