reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Twoja lekarka dosyc nie jasno to opisała ,
Widzę opis ze 2 mm ale czy to średnica pęcherzyka nie jestem pewna jesli tak to wskazywało by to na bardzo wczesna ciaze . który to tydzień ?
Tutaj masz troszkę opisane na ten temat .
Tylko nie mam pewności czy to na pewno średnica pęcherzyka te 2 mm .
7 tydzień...

reklama
Nic nie mówiła, ja w sumie nie wiedziałam że mogę o to zapytać. Może coś wynika z tego zdjęcia? Ale totalnie się na tym nie znam
Niestety ja nie umiem pomoc nie znam się na tym, na moim zdjęciu jest oznaczona wielkość pęcherzyka dist 0,35cm.
Ale wierze, tak jak dziewczyny tutaj piszą, ze jeszcze nic straconego 🥺 skoro jakiś „ślad” po tym zarodku jest to może maleństwo potrzebuje jeszcze chwili ✊

Twoja lekarka dosyc nie jasno to opisała ,
Widzę opis ze 2 mm ale czy to średnica pęcherzyka nie jestem pewna jesli tak to wskazywało by to na bardzo wczesna ciaze . który to tydzień ?
Tutaj masz troszkę opisane na ten temat .
Tylko nie mam pewności czy to na pewno średnica pęcherzyka te 2 mm .
i wiek ciąży jest według ostatniej miesiączki zaznaczony mogłaś miec pozna owulacje jesli to średnica pęcherzyka to żeby stwierdzić puste jajo musi być 25 mm nie 2 mm wiec nie wiem na jakiej postawie to rokowanie .
I nie wiem tez jak w takim przypadku mogła wykrywa stłumione echo zarodka .
To wszystko bardzo dziwne

i wiek ciąży jest według ostatniej miesiączki zaznaczony mogłaś miec pozna owulacje jesli to średnica pęcherzyka to żeby stwierdzić puste jajo musi być 25 mm nie 2 mm wiec nie wiem na jakiej postawie to rokowanie .
I nie wiem tez jak w takim przypadku mogła wykrywa stłumione echo zarodka .
To wszystko bardzo dziwne
na echo zarodka było by zdecydowanie za wcześnie chyba ze ciąża zatrzymała się na takim etapie …
W każdym razie ja nie jestem lekarzem wiec dziel wszystko przez 5 mówię na podstawie swoich doświadczeń .
Ja skonsultowałabym to jeszcze z innym lekarzem .
Czasami decyzje o łyżeczkowaniu mogą być ze strony lekarza błędne , uważaj na to i bądź czujna .

na echo zarodka było by zdecydowanie za wcześnie chyba ze ciąża zatrzymała się na takim etapie …
W każdym razie ja nie jestem lekarzem wiec dziel wszystko przez 5 mówię na podstawie swoich doświadczeń .
Ja skonsultowałabym to jeszcze z innym lekarzem .
Czasami decyzje o łyżeczkowaniu mogą być ze strony lekarza błędne , uważaj na to i bądź czujna .
Bardzo Ci dziękuję❤️. Oczywiście temat łyżeczkowania został tylko poruszony na zasadzie "może się tak zdarzyc", ale póki co nie biorę pod uwagę takiej opcji. Zrobię te bety jak prosiła. W poniedziałek do południa wizyta z lux medu, po południu u niej. 2 różnych lekarzy, 2 różne gabinety, 2 różne sprzęty. Może będzie wszyztko dobrze 🤞

reklama
Bardzo Ci dziękuję❤️. Oczywiście temat łyżeczkowania został tylko poruszony na zasadzie "może się tak zdarzyc", ale póki co nie biorę pod uwagę takiej opcji. Zrobię te bety jak prosiła. W poniedziałek do południa wizyta z lux medu, po południu u niej. 2 różnych lekarzy, 2 różne gabinety, 2 różne sprzęty. Może będzie wszyztko dobrze 🤞
powodzenia 💋🤞🏻🤞🏻

Do góry