G
guest-1679047664
Gość
dostałaś tylko to zdjęcie ? Żadnego z pomiarem ? Np w tym styluNic nie mówiła, ja w sumie nie wiedziałam że mogę o to zapytać. Może coś wynika z tego zdjęcia? Ale totalnie się na tym nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dostałaś tylko to zdjęcie ? Żadnego z pomiarem ? Np w tym styluNic nie mówiła, ja w sumie nie wiedziałam że mogę o to zapytać. Może coś wynika z tego zdjęcia? Ale totalnie się na tym nie znam
Tylko takie bo nie ma co mierzyćdostałaś tylko to zdjęcie ? Żadnego z pomiarem ? Np w tym stylu
gs to skrót od pęcherza płodowego zobacz czy masz coś takiego w papierach które dostałaśdostałaś tylko to zdjęcie ? Żadnego z pomiarem ? Np w tym stylu
chodziło mi właśnie o pomiar tej czarnej plamy czyli pęcherza płodowegoTylko takie bo nie ma co mierzyć
Ja z tych niecierpliwych, byłam w 6+2
Piękny przyrost! Wszystkiego najlepszego
Z tym nfz to jest porażka ale zarodek jest to wspaniałe
Piękny wzrost Spełnienia marzeń Kochana
ja mam po jednej tabletce rano i wieczoremDziewczyny któraś z Was z tego co pamietam bierze luteinę dopochwowo. Powiedzcie mi jakie macie dawkowanie? Bo mi lekarka zapisała a nie podała jak brać.
Nic, albo jestem ślepa z tego wszystkiego i nie widzęgs to skrót od pęcherza płodowego zobacz czy masz coś takiego w papierach które dostałaś
Wybacz, ale czuje się jakbym miała kalafior zamiast mózgu. Niestety nie. Ostatnim razem inny lekarza również dal zdjęcie samej plamy, tyle że wspomniał o wielkości 1cmchodziło mi właśnie o pomiar tej czarnej plamy czyli pęcherza płodowego