reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Moje wyniki tez już są, autentycznie kamień spadł mi z serca..🥹 powtarzam w środę i na tym narazie chyba zakończę🫣🤡

Załączniki

• 656DAD68-4B5D-4DCA-B4B4-A85C1EE37BDA.jpeg
    656DAD68-4B5D-4DCA-B4B4-A85C1EE37BDA.jpeg
    130,5 KB · Wyświetleń: 128
  • 83F96D64-B3A2-46DD-B4C7-547BD4A19649.jpeg
    83F96D64-B3A2-46DD-B4C7-547BD4A19649.jpeg
    165,5 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Ja narazie tak z ukrycia wszystko czytam i bardzo Wam zazdroszczę, że możecie się cieszyć tymi wynikami bet. Wszystkim bardzo kibicuje 🤩Obecnie przebywam w USA i sprawdzanie bety tutaj nie jest tak popularne i dużo droższe niż w Polsce, więc pozostaje mi póki co tylko cieszyć się ciemniejącą kreską na teście 😩 Trochę mnie martwi że oprócz wzdęć kompletnie nie czuję żadnych objawów… Bardzo się stresuję i odliczam dni aż będę mogła sprawdzić czy faktycznie tam coś jest i prawidłowo rośnie 😖

Dziewczyny! Trafiłam w piątek do szpitala z powodu krwawień. Na skierowaniu wpisane krwawienie i puste jajo płodowe, same rozumiecie mój stres. Dzisiaj zostałam wypisana do domu, ponieważ na USG mamy i pęcherzyk żółtkowy i zarodek z serduchem ❤️ Nadal plamię, więc wiem, że wszystko się możne zdarzyć, ale na obecną chwilę jest dobrze i nie zamierzam się zamartwiać :D Czekam na wizytę u mojej gin, jeżeli nadal będzie dobrze to zakładamy kartę ciąży :D

Przypomnę, że mój przyrost bety był strasznie słaby, po wynikach w dniu przyjęcia do szpitala beta 3000 przyrost dwudniowy zaledwie 18% (gorzej niż źle)

Pamiętajcie nadzieja umiera ostatnia ❤️❤️❤️

Ostatnia edycja:
Dziewczyny! Trafiłam w piątek do szpitala z powodu krwawień. Na skierowaniu wpisane krwawienie i puste jajo płodowe, same rozumiecie mój stres. Dzisiaj zostałam wypisana do domu, ponieważ na USG mamy i pęcherzyk żółtkowy i zarodek z serduchem ❤️ Na obecną chwilę wszystko wygląda dobrze. Nadal plamię, więc wiem, że wszystko się możne zdarzyć, ale na obecną chwilę jest dobrze i nie zamierzam się zamartwiać :D Czekam na wizytę u mojej gin, jeżeli nadal będzie dobrze to zakładamy kartę ciąży :D

Przypomnę, że mój przyrost bety był strasznie słaby, po wynikach w dniu przyjęcia do szpitala beta 3000 przyrost dwudniowy zaledwie 18%.

Kochana tak bardzo Ci gratuluje ❤️😭
Aż się popłakałam. Dziś po tygodniu sprawdziłam betę i w zeszły poniedziałek była 823 a dziś tylko 4875. Załamałam się, a tu nagle wjeżdżasz Ty z tak wielka nadzieja, ze wierze ze ja w czwartek tez zobaczę serduszko mojego maleństwa 😭✊
Dużo zdrówka dla Was !

Dziewczyny! Trafiłam w piątek do szpitala z powodu krwawień. Na skierowaniu wpisane krwawienie i puste jajo płodowe, same rozumiecie mój stres. Dzisiaj zostałam wypisana do domu, ponieważ na USG mamy i pęcherzyk żółtkowy i zarodek z serduchem ❤️ Nadal plamię, więc wiem, że wszystko się możne zdarzyć, ale na obecną chwilę jest dobrze i nie zamierzam się zamartwiać :D Czekam na wizytę u mojej gin, jeżeli nadal będzie dobrze to zakładamy kartę ciąży :D

Przypomnę, że mój przyrost bety był strasznie słaby, po wynikach w dniu przyjęcia do szpitala beta 3000 przyrost dwudniowy zaledwie 18% (gorzej niż źle)

Wow nawet nie wiem co powiedzieć 🥺 bardzo się cieszę, że kropek ma się dobrze, mam nadzieję że to oznacza, że z nami tu zostaniesz już do końca i nie będziesz musiała ponownie przechodzić tak stresujących sytuacji 🥺🥺

Aż się popłakałam. Dziś po tygodniu sprawdziłam betę i w zeszły poniedziałek była 823 a dziś tylko 4875. Załamałam się, a tu nagle wjeżdżasz Ty z tak wielka nadzieja, ze wierze ze ja w czwartek tez zobaczę serduszko mojego maleństwa 😭✊
Dużo zdrówka dla Was !
Pani doktor dzisiaj mi powiedziała, że beta do tysiąca jest istotna jako czynnik rokowniczy, powyżej 1000 narasta bardzo zmiennie osobniczo i że na to mam w ogóle nie patrzeć i się nie stresować. Powiedziała, że jest weteranką położnictwa, ma ponad 30!!! letnie doświadczenie i na betę powyżej 1000 już nie patrzy, bo to nie ma żadnego znaczenia. Widziała piękne ciąże ze słabych przyrostów jak i puste jaja czy ciąże pozamaciczne z przyrostami po 300%. Mówi, że tylko USG prawdę mi powie i tego się trzymam ❤️

Wow nawet nie wiem co powiedzieć 🥺 bardzo się cieszę, że kropek ma się dobrze, mam nadzieję że to oznacza, że z nami tu zostaniesz już do końca i nie będziesz musiała ponownie przechodzić tak stresujących sytuacji 🥺🥺
Uwierz mi, że ja dzisiaj na USG też zamarłam ze zdziwienia, a potem płakałam ze szczęścia 😭

Mamy podobny wiek, bo ja 4+2 :) mi lekarz polecił pojawić się w ostatnim tygodniu marca ;)

Po 1000-1500 beta zwalnia. Póki przyrost jest w normie to wszystko jest w porządku :) nie dokładaj sobie niepotrzebnego stresu ♥️

U mnie są super babeczki, od pozytywnej bety przyjmują mnie przed otwarciem labu, wchodzę jako pierwsza i „otwieram” z nimi 😄 ale ja do nich chodzę od 4 lat i dopiero teraz mam pozytywną betę, wiec na moje wyniki autentycznie się ucieszyły, uściskały mnie i powiedziały, ze będą mi dziecko bawić 🤣
ale cudowne kobietki ❤️

reklama
Dużo zdrówka dla Was !
Zrób to dla siebie i tego maleństwa i już nie sprawdzaj bety. Nie powtarzaj mojego błędu i nigdy nie trać wiary w swoje dzieciątko ❤️ Ono tam jest - musisz w to wierzyć 💚

Do góry