hachette
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie odzywałam się, bo było ciężko, ale wszystko wygląda dobrze, opisałam wyżej. Dziękuję kochana za pamięć Nadrabiam właśnie Wasze wiadomości@zawsze.pod.górę co u Ciebie? Jak się masz?
Kochana tak bardzo Ci gratulujeDziewczyny! Trafiłam w piątek do szpitala z powodu krwawień. Na skierowaniu wpisane krwawienie i puste jajo płodowe, same rozumiecie mój stres. Dzisiaj zostałam wypisana do domu, ponieważ na USG mamy i pęcherzyk żółtkowy i zarodek z serduchem Na obecną chwilę wszystko wygląda dobrze. Nadal plamię, więc wiem, że wszystko się możne zdarzyć, ale na obecną chwilę jest dobrze i nie zamierzam się zamartwiać Czekam na wizytę u mojej gin, jeżeli nadal będzie dobrze to zakładamy kartę ciąży
Przypomnę, że mój przyrost bety był strasznie słaby, po wynikach w dniu przyjęcia do szpitala beta 3000 przyrost dwudniowy zaledwie 18%.
Pamiętajcie nadzieja umiera ostatnia
Wow nawet nie wiem co powiedzieć bardzo się cieszę, że kropek ma się dobrze, mam nadzieję że to oznacza, że z nami tu zostaniesz już do końca i nie będziesz musiała ponownie przechodzić tak stresujących sytuacjiDziewczyny! Trafiłam w piątek do szpitala z powodu krwawień. Na skierowaniu wpisane krwawienie i puste jajo płodowe, same rozumiecie mój stres. Dzisiaj zostałam wypisana do domu, ponieważ na USG mamy i pęcherzyk żółtkowy i zarodek z serduchem Nadal plamię, więc wiem, że wszystko się możne zdarzyć, ale na obecną chwilę jest dobrze i nie zamierzam się zamartwiać Czekam na wizytę u mojej gin, jeżeli nadal będzie dobrze to zakładamy kartę ciąży
Przypomnę, że mój przyrost bety był strasznie słaby, po wynikach w dniu przyjęcia do szpitala beta 3000 przyrost dwudniowy zaledwie 18% (gorzej niż źle)
Pamiętajcie nadzieja umiera ostatnia
Pani doktor dzisiaj mi powiedziała, że beta do tysiąca jest istotna jako czynnik rokowniczy, powyżej 1000 narasta bardzo zmiennie osobniczo i że na to mam w ogóle nie patrzeć i się nie stresować. Powiedziała, że jest weteranką położnictwa, ma ponad 30!!! letnie doświadczenie i na betę powyżej 1000 już nie patrzy, bo to nie ma żadnego znaczenia. Widziała piękne ciąże ze słabych przyrostów jak i puste jaja czy ciąże pozamaciczne z przyrostami po 300%. Mówi, że tylko USG prawdę mi powie i tego się trzymamKochana tak bardzo Ci gratuluje
Aż się popłakałam. Dziś po tygodniu sprawdziłam betę i w zeszły poniedziałek była 823 a dziś tylko 4875. Załamałam się, a tu nagle wjeżdżasz Ty z tak wielka nadzieja, ze wierze ze ja w czwartek tez zobaczę serduszko mojego maleństwa
Dużo zdrówka dla Was !
Uwierz mi, że ja dzisiaj na USG też zamarłam ze zdziwienia, a potem płakałam ze szczęściaWow nawet nie wiem co powiedzieć bardzo się cieszę, że kropek ma się dobrze, mam nadzieję że to oznacza, że z nami tu zostaniesz już do końca i nie będziesz musiała ponownie przechodzić tak stresujących sytuacji
ale cudowne kobietkiMamy podobny wiek, bo ja 4+2 mi lekarz polecił pojawić się w ostatnim tygodniu marca
Po 1000-1500 beta zwalnia. Póki przyrost jest w normie to wszystko jest w porządku nie dokładaj sobie niepotrzebnego stresu
U mnie są super babeczki, od pozytywnej bety przyjmują mnie przed otwarciem labu, wchodzę jako pierwsza i „otwieram” z nimi ale ja do nich chodzę od 4 lat i dopiero teraz mam pozytywną betę, wiec na moje wyniki autentycznie się ucieszyły, uściskały mnie i powiedziały, ze będą mi dziecko bawić
Zrób to dla siebie i tego maleństwa i już nie sprawdzaj bety. Nie powtarzaj mojego błędu i nigdy nie trać wiary w swoje dzieciątko Ono tam jest - musisz w to wierzyćKochana tak bardzo Ci gratuluje
Aż się popłakałam. Dziś po tygodniu sprawdziłam betę i w zeszły poniedziałek była 823 a dziś tylko 4875. Załamałam się, a tu nagle wjeżdżasz Ty z tak wielka nadzieja, ze wierze ze ja w czwartek tez zobaczę serduszko mojego maleństwa
Dużo zdrówka dla Was !