No to będzie końcówka 13 tygodnia.Ah ok. W polOwie ciąży chętnie bym się wybrała
Które muszą zostać omówione z lekarzem póki co.Ulala wakacje marzeń!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to będzie końcówka 13 tygodnia.Ah ok. W polOwie ciąży chętnie bym się wybrała
Które muszą zostać omówione z lekarzem póki co.Ulala wakacje marzeń!
A jak się czujesz tak ogólnie?@Poziomka6 ah ok!
Ja właśnie czekam na ostatnie wyniki bety przed chemia. Beta rośnie cały czas o 25%.
Sorki, źle policzyłam.Ah ok. W polOwie ciąży chętnie bym się wybrała
Ciążowo. Cycki mnie strasznie bolą, urosły (a już i tak mam ogromne), brzuch mam taki skopany, posypiam, ale torbę mam spakowana do szpitala w razie gdybym dostała krwotoku.A jak się czujesz tak ogólnie?
Pewnie, omów. Ale psychicznie może dużo dobrego taki wyjazd zrobić ślą Ciebie i dziecka, świeża witamina d3 przy okazjiSorki, źle policzyłam.
To będzie końcówka 14. tygodnia.
W każdym razie chcę to omówić z dwoma lekarzami- ten mój pierwszy wyraził zgodę.
Zobaczymy, co drugi powie.
Btw. Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Silna babka z Ciebie. I taka pogoda ducha w Tobie jest.
Ja się nigdzie stad narazie nie wybieram będę Wam kibicować do samego końca jako przyszywana ciocia@Phoenix40 ściskam mocno!
Kochana trzymaj się, jesteś chyba najsilniejsza osoba jaka tutaj na tym forum „poznałam”Ja się nigdzie stad narazie nie wybieram będę Wam kibicować do samego końca jako przyszywana ciocia
Właśnie przyszły wyniki bety, z 570 w piątek do teraz 690… czyli pozamaciczna na 100% i rośnie.
We wtorek i czwartek usg, jak nie znajda to chemia. Decyzja zapadła.
trzymaj się! Najważniejsze jest to ze jesteś pod kontrola i masz trójkę cudownych, wyjątkowych dzieci! Tego trzeba się trzymać w tej arcy smutnej sytuacjiJa się nigdzie stad narazie nie wybieram będę Wam kibicować do samego końca jako przyszywana ciocia
Właśnie przyszły wyniki bety, z 570 w piątek do teraz 690… czyli pozamaciczna na 100% i rośnie.
We wtorek i czwartek usg, jak nie znajda to chemia. Decyzja zapadła.