reklama
Aha, jeszcze co do dopplera nie dopisałam. Chodzi o włączenie i słuchanie akcji serca? Jeśli tak to w poprzedniej ciąży lekarz mi włączył na pierwszej wizycie. Z resztą chyba na każdej kolejnej też. Dopiero później się dowiedziałam, że się niby nie powinno... W każdym razie córka zdrowaTeż coś czytałam o tym leku i jeśli po wyjściu ze szpitala dalej będą mnie męczyć mdłości to zapytam swojej lekarki, jestem umowna na 17.03 do niej. Co do torekanu kojarzę że z córką też go brałam chyba 3 dni bo już też nie dawałam sobie rady z wymiotami i lekarka mi przepisala i wszystko było ok, tylko wtedy miałam jakieś większe zaufanie do lekarzy a teraz staram się wszystko sprawdzać co przepisują itd stąd też moje zmartwienie tym torekanem ale myślę że te 3 czy 4, dawki nie wyrządza krzywdy.
Justynka28
Fanka BB :)
Tak tak właśnie o to chodzi. Mi w pierwszej ciąży nikt tak wcześnie nie dawał słuchać serca, tak samo nie podawano tętna tylko było mówione że jest czynność serca ale to było 8 lat temu więc mogło się coś zmienić ...Aha, jeszcze co do dopplera nie dopisałam. Chodzi o włączenie i słuchanie akcji serca? Jeśli tak to w poprzedniej ciąży lekarz mi włączył na pierwszej wizycie. Z resztą chyba na każdej kolejnej też. Dopiero później się dowiedziałam, że się niby nie powinno... W każdym razie córka zdrowa
A pierdzisz xD?Ale chaotycznie dziś piszę słuchajcie mam takie wzdęcia, że masakra. Jakbym już co najmniej w połowie ciąży była
Bo ja nie dość, że mam zaparcia, to gazy też mam straszne .
Nie albo jeszcze nieA pierdzisz xD?
Bo ja nie dość, że mam zaparcia, to gazy też mam straszne .
W każdym razie zdjęcia do cotygodniowych porównań robię rano kiedy jeszcze mam płaski brzuch i jest to wiarygodne
Robicie coś takiego? Ja w pierwszej ciąży robiłam co tydzień żeby sobie porównywać jak brzuszek rośnie i na pełne miesiące też
123…4
Jeeeeju ja to samo, do tego okropna zgaga cały dzień i mdłościAle chaotycznie dziś piszę słuchajcie mam takie wzdęcia, że masakra. Jakbym już co najmniej w połowie ciąży była
123…4
Ja na pełne miesiąceNie albo jeszcze nie
W każdym razie zdjęcia do cotygodniowych porównań robię rano kiedy jeszcze mam płaski brzuch i jest to wiarygodne
Robicie coś takiego? Ja w pierwszej ciąży robiłam co tydzień żeby sobie porównywać jak brzuszek rośnie i na pełne miesiące też
Zastanawiam się czy jutro nie zapytać o to przed USG. Bo niby lekarz dobry, powinien się znać... (Będę prowadzić ciążę u innego niż poprzednio). Ale nie wiem czy bym chciała słuchać tego serca skoro tyle się teraz czyta, że się nie powinno...Tak tak właśnie o to chodzi. Mi w pierwszej ciąży nikt tak wcześnie nie dawał słuchać serca, tak samo nie podawano tętna tylko było mówione że jest czynność serca ale to było 8 lat temu więc mogło się coś zmienić ...
reklama
Zawsze tak jest, ale trzeba myśleć pozytywnie i na pewno będzie dobrze!!Dziewczyny może to tak jest,że po wielkiej radości przychodzą obawy i lęk....Ja też dziś załapałam jakieś obawy...taki niepokój...wkręcam sobie jak nic i to jest straszne bo raz i tak nie mam wpływu na pewne rzeczy a dwa są objawy delikatne,beta rośnie a jednak...
Ja mam wszystkie objawy ciąży, a jej nie mogą znaleźć
Podziel się: