reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Odganiamy precz Kochane złe myśli.🙂
U mnie też słonecznie, ale spacerek niestety będzie musiał zaczekać, bo chcę się porządnie wykurować, na całe szczęście tego słońca teraz będzie coraz więcej ☀️☀️☀️
Roślinki budzą się do życia, rosną-tak jak nasze maluszki! 🤰
Across The Universe Flowers GIF

reklama
Pogadam w piątek na tej wizycie w klinice odnośnie mocnych bólów głowy.
Dziś obudziłam się z lekkim, ale mam tendencje do mocnych napięciowych bólów- przypominają czasem migreny.

Na mnie paracetamol działa, jakbym cukierki łykała.
Muszę omówić tę sprawę, bo będę w czarnej doopie, jak mnie złapie ten mocny ból zaczynający się w prawym oku.
tez mam bóle głowy… czasami takie ze wymiotuje :-( jak Ci lekarz coś doradzi to daj mi proszę znać.

Pogadam w piątek na tej wizycie w klinice odnośnie mocnych bólów głowy.
Dziś obudziłam się z lekkim, ale mam tendencje do mocnych napięciowych bólów- przypominają czasem migreny.

Na mnie paracetamol działa, jakbym cukierki łykała.
Muszę omówić tę sprawę, bo będę w czarnej doopie, jak mnie złapie ten mocny ból zaczynający się w prawym oku.
Mam ten sam problem i chyba też muszę się kogoś poradzić. Ja miewam bardzo silne migreny i gdyby mnie zaatakowała to nie mam pojęcia co brać. Apap nigdy mi nie pomagał, do tej pory brałam silne leki typowo migrenowe no a teraz 🤷‍♀️

No my już po spacerku, ale półtorej godziny to było dość sporo, musiałam w parku przysiąść na ławce.
Bazi narwaliśmy, piesio się wyszalał🙂.

No pięknie jest na dworze.
Mężu mi kupił piwko 0,0- po takim spacerze wchodzi, jak złoto.

@Ilona1417 , tak, też mam takie odczucia, ale wydaje mi się to normalne.

Ja dziewczyny trochę lepiej jeśli chodzi o gorączkę, w nocy mnie jeszcze atakowało 38 ale odpukac do teraz już nic nie ma ( proszę Boga by tak zostało ) ale mam tak nos zawalony, ze masakra :( nie spałam cała noc bo oddychałam przez buzie a później miałam tak sucho w gardle, ze zaczęłam kaszleć 😫😫 Boże niech to się skończy już…

Myśle o tej irygacji nosa podobno skuteczne, robiła może któraś z was ?

Ja dziewczyny trochę lepiej jeśli chodzi o gorączkę, w nocy mnie jeszcze atakowało 38 ale odpukac do teraz już nic nie ma ( proszę Boga by tak zostało ) ale mam tak nos zawalony, ze masakra :( nie spałam cała noc bo oddychałam przez buzie a później miałam tak sucho w gardle, ze zaczęłam kaszleć 😫😫 Boże niech to się skończy już…

Myśle o tej irygacji nosa podobno skuteczne, robiła może któraś z was ?
ja robiłam ale uważaj bo czasami potem miałam jeszcze gorszy problem z zatokami.
Polecam sól emska. Mnie uratowała

reklama
Zastanawiam się, czy już jutro nie umówić się na prenatalne🤔.
Kurczę, zapomniałam dopytać o to na poprzedniej wizycie.

Do góry