Nie nagle, mm wprowadzilismy po 6 miesiacu, a teraz to bylo juz tylko w nocy i to z butelka mm na kolacje i jedna w nocy, ale lagodnie poszlo. Tyle, ze przy goraczce latwiej z piersia, i dzieci lepiej przechodza.Jak to? Tak nagle?
reklama
Ten tydzień u nas był istnym horrorem. Ja, mąż i Ala wysokie gorączki, zapalenie gardła takie że ja przez kilka dni prawie nic nie jadłam i nie piłam, bo ból był nie do zniesienia. W tym wszystkim szalejący starszak, bo jego nie wzięło i mała z dużą potrzebą noszenia na rękach. Niestety mamy pierwszy antybiotyk bo migdalki u małej wyglądały fatalnie. Nie pamiętam kiedy tak chorowałam.
O kurcze, bardzo współczuję i przesyłam dużo mocy! Oby już było tylko lepiej! Dużo zdrowia dla was!Ten tydzień u nas był istnym horrorem. Ja, mąż i Ala wysokie gorączki, zapalenie gardła takie że ja przez kilka dni prawie nic nie jadłam i nie piłam, bo ból był nie do zniesienia. W tym wszystkim szalejący starszak, bo jego nie wzięło i mała z dużą potrzebą noszenia na rękach. Niestety mamy pierwszy antybiotyk bo migdalki u małej wyglądały fatalnie. Nie pamiętam kiedy tak chorowałam.
Unficzka
Fanka BB :)
Ten tydzień u nas był istnym horrorem. Ja, mąż i Ala wysokie gorączki, zapalenie gardła takie że ja przez kilka dni prawie nic nie jadłam i nie piłam, bo ból był nie do zniesienia. W tym wszystkim szalejący starszak, bo jego nie wzięło i mała z dużą potrzebą noszenia na rękach. Niestety mamy pierwszy antybiotyk bo migdalki u małej wyglądały fatalnie. Nie pamiętam kiedy tak chorowałam.
Też życzę dużo zdrówka .
U nas na szczęście wszyscy zdrowi, zresztą nawet zwykłe przeziębienia trzymają się od nas z dala .
Martwi mnie inna rzecz. Od czego niemowlaki mogą intensywnie trzeć oczy i nosek? Utrzymuje się już dłuższy czas, na pewno nie chodzi o spanie, jakaś alergia? To chyba też byłoby coś na skórze?
A długo to trwa, w sensie minute czy 15?? Bo u nas to jak mała zaczyna trzeć oczy i nos to oznaka zmęczenia. Ale to tak potrze 30s i co kilka minut zdarza się jej to powtarzać.Też życzę dużo zdrówka .
U nas na szczęście wszyscy zdrowi, zresztą nawet zwykłe przeziębienia trzymają się od nas z dala .
Martwi mnie inna rzecz. Od czego niemowlaki mogą intensywnie trzeć oczy i nosek? Utrzymuje się już dłuższy czas, na pewno nie chodzi o spanie, jakaś alergia? To chyba też byłoby coś na skórze?
Unficzka
A długo to trwa, w sensie minute czy 15?? Bo u nas to jak mała zaczyna trzeć oczy i nos to oznaka zmęczenia. Ale to tak potrze 30s i co kilka minut zdarza się jej to powtarzać.
No właśnie trwa parę/parenascie sekund i później spokój. Za jakiś czas powtórka. Wykluczam zmęczenie bo często tak robi po dobrze przespanej nocy albo drzemce. Często też to obserwuję jak siedzi i je, ale z niczym tego nadal nie łącze, bo nie ma znaczenia co je.
Unficzka
A to mojej przy jedzeniu też się zdarza, jest cudownie jak je kaszkę bo wtedy jest caaaala brudna. Myślę że może po prostu zaswedzi go nosek i tyle
Dokładnie tak samo! Dobrze, że ma mało włosów bo głowa też jest cała obsmarowana
Pocieranie oczu i noska może być też przy ząbkowaniu u nas to samo pociera dość często ale zeby ida jeszcze doszła lekkie zaczerwienienie pod oczami może od śliny? ObserwujeTeż życzę dużo zdrówka .
reklama
Unficzka
Pocieranie oczu i noska może być też przy ząbkowaniu u nas to samo pociera dość często ale zeby ida jeszcze doszła lekkie zaczerwienienie pod oczami może od śliny? Obserwuje
Dziąsła na górne jedynki są spuchnięte od miesiąca, nadal czekamy. Będę obserwować.