No właśnie z lądowaniem był problem i wszystkie szczeble obłożyliśmy pianka taka do rur, żeby zamortyzować trochę upadkiU nas też fizjo mówiła że lepiej żeby najpierw ogarnęła czworakowanie ale że właśnie wie że ciężko powstrzymać malucha jak już zaczai jak się wstaje więc nam mówiła że jak tak robi to pokazywać jej bezpieczny powrót na ziemię żeby nie runęła jak kloda
Podobno fajnie działają takie tory przeszkód z poduszek na ziemi żeby zachęcać dziecko do czworakowania jak juz pełza
reklama
Dziewczyny, ile trwa gorączka na ząbki? Wczoraj wieczorem dopadło synka i to taka, że po dwóch godzinach od podania leku już wraca do 39.8 podaje krzyżowo pedicetamol i ibum, ale niżej jak 37.5 nie udało się zejść. Są też kupki i trochę kataru, a na górnym dziasle opuchnięte, stąd podejrzewam ząbki.
Ile to potrwa? Jakie macie doświadczenia?
U nas nie było w ogóle gorączki ani kataru. Może to nie od ząbków?Dziewczyny, ile trwa gorączka na ząbki? Wczoraj wieczorem dopadło synka i to taka, że po dwóch godzinach od podania leku już wraca do 39.8 podaje krzyżowo pedicetamol i ibum, ale niżej jak 37.5 nie udało się zejść. Są też kupki i trochę kataru, a na górnym dziasle opuchnięte, stąd podejrzewam ząbki.
Przy dolnych jedynkach też nic mu nie było. A od 3 dni marudny wieczorami, a w nocy chciałby non stop na cycu. Do tego widzę, że ma podpuchnięte dziąsła na górze, gdzie jedynki będą i coś białego tam widać. Gorączka wczoraj nagle wystąpiła. Jeszcze o 18:30 normalnie go wykąpałam i tak łobuzował na łóżku do 20, kiedy nagle patrzę a główka gorąca i momentalnie zasnął. No i cała noc i dziś zbijanie gorączki, ale spokój jest dwie godziny po podaniu leku, potem znów się podwyższa. Oprócz tego nic mu nie jest, bawi się, śmieje, je praktycznie normalnie.U nas nie było w ogóle gorączki ani kataru. Może to nie od ząbków?
Mogą
Może to tak samo jak u nas trzydniowka. Moja Ala dopiero od kilku dni zaczęła po tej okropnej gorączce być aktywna.[/QUOTE]Teraz czytam, że od zębów gorączka nie przekracza 38 stopni, a u syna przekracza. No ale nic mu nie jest poza tym, więc nie wiem. Zawsze takie rewelacje na weekend, kiedy lekarza normalnego nie ma
Możliwe. Wtedy na trzeci dzień mam się spodziewać wysypki? Tak wyczytałam.Mogą
Może to tak samo jak u nas trzydniowka. Moja Ala dopiero od kilku dni zaczęła po tej okropnej gorączce być aktywna.
My mieliśmy wysypane całe plecy.Możliwe. Wtedy na trzeci dzień mam się spodziewać wysypki? Tak wyczytałam.
U nas goraczki brak ale noc tragiczna nie pospal ciągiem więcej niż 15 minut o 6 dalam mu przeciwbólowy bo szkoda dziecka . Obstawiam gorne jedynki bo nabrzmiałe nie da dotchnac , dentinox i camilla działały na 5 minut wstrzymywałam się z lekiem, ale kiedyś bratowa opowiada, ze pediatra nawet ja skrzyczała,ze nie podaje w takich sytuacjach przeciwbólowego bo męczy dziecko
reklama
dziewczyny moja Ala wymiotowala w nocy dwa razy i raz w dzien, pieluszka z nocy sucha, rano byla kupa, starszy syn dwa dni mial biegunke i zeszlej nocy wymiotowal. Ala teraz zasnela, zdjelam jej pieluszke, licze, ze zaraz pojawi sie siku, a jak nie to jedziemy do szpitala