MiśZielinka
Fanka BB :)
Ja mu podawałam wodę ale nie chciał pić, więc nic na siłę. Wszystko staram się robić stopniowo, ale u Nas mleczko to Podstawa..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wodę trzeba podawać przy rd, a jak nie chcę to ciagle próbować. U nas mała jak piła mniej wody to miała problem z kupą. Teraz już pije bardzo chętnie i problemów nie ma.
U nas też częściej, ale straszne kamienie jak za mało piła. Widać że ją bardzo bolało jak musiała ją zrobić. Nie mogła zrobić na raz tylko cały dzień po troszkę i z mega wysiłkiem. Strasznie przez to była niespokojna.To u nas wręcz przeciwnie. Wczesniej była kupa bardzo rzadko, raz na 4-5 dni, odkąd rozszerzamy dietę to nawet jak nie pije wody to jest codziennie, chyba warzywka poprawiają perystaltykę jelit
My mamy z biedronka syn jakos jeszcze na nią zbytnio nie reaguje, myslalam ze ma więcej funkcji a nie ma zbyt dużo odgłosów w kółko to samo gadaDziewczyny mam pytanie o zabawkę hula kula.. Które macie wersję i czym one się w ogóle różnią? Bo widziałam że są i z biedronka i z jakimś ślimakiem czy coś.
O tym, że trzeba podawać wodę to ja wiem, ale niestety jak dziecko ma odruch wymiotny i się krztusi to niemam zamiaru dawać mu wody na siłę, co nie oznacza, że nie próbuje.. Narazie i tak nie rozszerzam mu diety całkowicie a raz na jakiś czas więc u Nas podstawa jest mleko.U nas też częściej, ale straszne kamienie jak za mało piła. Widać że ją bardzo bolało jak musiała ją zrobić. Nie mogła zrobić na raz tylko cały dzień po troszkę i z mega wysiłkiem. Strasznie przez to była niespokojna.
Jak to raz na jakiś czas? Nie dajesz mu innych posiłków codziennie?O tym, że trzeba podawać wodę to ja wiem, ale niestety jak dziecko ma odruch wymiotny i się krztusi to niemam zamiaru dawać mu wody na siłę, co nie oznacza, że nie próbuje.. Narazie i tak nie rozszerzam mu diety całkowicie a raz na jakiś czas więc u Nas podstawa jest mleko.
My mamy z biedronka. U nas mała bardzo się interesuje kula, pomaga przy leżeniu na brzuchu. Lubi też kręcić tą biedronkaDziewczyny mam pytanie o zabawkę hula kula.. Które macie wersję i czym one się w ogóle różnią? Bo widziałam że są i z biedronka i z jakimś ślimakiem czy coś.