Nie otwiera mi się zdjWszystko co dawałam i daje i moje żelazo
Vigantol bio gaja espumisan i delicol tak?
Ile dajesz bio gai? 5kropel?
Espumisan 100 czy 40?
Ile podajesz delicolu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie otwiera mi się zdjWszystko co dawałam i daje i moje żelazo
Espumisan 5 kropli/ 4 razyNie otwiera mi się zdj
Vigantol bio gaja espumisan i delicol tak?
Ile dajesz bio gai? 5kropel?
Espumisan 100 czy 40?
Ile podajesz delicolu?
Sama czytałam na czym polega różnica. Osteopata nie tylko stymuluje i pracuje czysto z ruchem i bólem ale do tego jakos z energia i napięciem. Generalnie nie znam się i każdy osteopata jest fizjoterapeuta ale nie każdy fizjoterapeuta jest osteopata.Tez chętnie się dowiem, czym rozni się osteopata od fizjo? U nas wizyta u osteopaty 170 zl 30 min
A może skonsultuj się z pediatra albo położna? Na tym etapie wiem, że może występować refluks.Dziewczyny, u nas problem ulewania. W sumie nawet nie wiem czy nie wymiotów. Mała je z cyca, i nie zdążę jej dobrze podnieść do odbicia a ona już zwraca to co zjadła. Nie wiem co jest nie tak...
Ja mam wrażenie że moj syn przez te kolki ma skoki rozwojowe od 2 tygodnia aktualnie idzie nam 6 tydzień wiec tez niby ten skok ale ja nie wiem czy się zaczął czy po prostu kolki się nasiliłyJasny Gwint dziewczyny ja już zapomniałam jak wygląda skok rozwojowy. Chyba się u Nas zaczęło to jest apogeum wszystkiego.. Mały zasypia mi na rękach a gdy chce go położyć to jest wrzask. W tej chwili zastanawiam się czy jest sens wogole się kłaść spać..
Jestem zmeczona po tym całym dniu i miałam nadzieję zr chociaż trochę się prześpię w nocy..
Trzymam kciuki za wszystkie obecne, przyszłe i te które się łącza ze mną w skokach rozwojowych byle do 6tego tygodnia
Jasny Gwint dziewczyny ja już zapomniałam jak wygląda skok rozwojowy. Chyba się u Nas zaczęło to jest apogeum wszystkiego.. Mały zasypia mi na rękach a gdy chce go położyć to jest wrzask. W tej chwili zastanawiam się czy jest sens wogole się kłaść spać..
Jestem zmeczona po tym całym dniu i miałam nadzieję zr chociaż trochę się prześpię w nocy..
Trzymam kciuki za wszystkie obecne, przyszłe i te które się łącza ze mną w skokach rozwojowych byle do 6tego tygodnia
najlepsze jest to, że po modyfikowanym nic się nie dziejeA może skonsultuj się z pediatra albo położna? Na tym etapie wiem, że może występować refluks.
Ja mialam przy synku, takie chlusniecia, on do przebrania i ja tez, jadl pod "korek", i to co nie miescilo sie w brzuszku wylwalo sie, przeszlo samo, ale chwile to trwalo.probowalam karmic przez nakladki, i faktycznie mniej ulewal tylko on tez nie najadal sie i szybko mielismy problem z anemia pediatra wiedziala, ale nie dawala zlotych rad, tylko mowila, ze przejdzieDziewczyny, u nas problem ulewania. W sumie nawet nie wiem czy nie wymiotów. Mała je z cyca, i nie zdążę jej dobrze podnieść do odbicia a ona już zwraca to co zjadła. Nie wiem co jest nie tak...