blondynka11
Fanka BB :)
Co do zachcianek to moglabym całe dnie jest kanapkę z masłem i ogórkiem kiszonym ale zawsze uwielbiałam ogórka [emoji1787] a po za tym to dalej czasami mnie męczą mdłości i na nic ochoty nie mam. A może jeszcze lody wodne o tak to też mogę jeść nonstop [emoji16]No to dziewczyny zazdroszczę chęci chodzenia kupowania.Ja czekam na mojego małża aż wróci to wtedy się wybiorę bo już troszkę ciasno [emoji134][emoji16][emoji16] ogólnie nosiłam rozmiar M bo lubiłam luźniej przy wzroście 158 i wadze 56kg a teraz niby nie przytyłam ale bary szerokie i biodra się poszerzają a od jutra dopiero 11tc. Koszulki niby dobre ale za krótkie [emoji28][emoji28] brzuch mi widać. Siorka jechała do butiku ostatnio i dzwoni do mnie chcesz coś ? A wiesz co jak by były welurowe komplety dresiki to weź mi dwa tylko l/xl to będę miała na potem....więc na to potem to może bluza zostanie [emoji16][emoji16][emoji16] bo dresy to na teraz,może przez to że muszę mieć luźno i tylko pod brzuchem,nic na brzuchu bo zaraz gorąco nie pasuje. [emoji1751]Wgl wczoraj położyłam się z zamiarem że dzisiaj to się najem i koniec kropka. Jak narazie od rana wepchnelam arbuza , rabarbar i szprotki a wy jakie macie zachcianki ?