reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Właśnie przejrzałam inne fora i widzę że jednak to normalne:) u mnie do ok. godz.14-15. wszystko jest ok, a potem się zaczyna. Niedobrze mi, zimno i tylko marze żeby iść spać! Moje obecne życie kończy się na godzinie 15 🙈🙈 tylko szkoda ze do 15.pracuje 😛
Czas pomyśleć o L4 niebawem
Ja mam to samo!!!!! Do 15 jest okej a potem się zaczyna. Już myślałam, ze tylko ja tak mam🤣🤣🤣🤣

reklama
Boze dziewczyny ja pije tylko wodę i herbatę czasem łyczek coli nic innego mi nie smakuje to jak zyc ? Ananasy lubie ale zjadłam raz obiad odchorowałam wiec juz nie ruszam. Od słodkiego i słonego mnie odrzucą malo rzeczy mi smakuje ale jak już znajdę coś co mj smakuje i nie choruje to jem.
A próbowałaś arbuza?
ja jadłam na początku tylko słodycze bo nawet masło mnie obrzydzalo, miałam następujący tok myślenia : masło-mleko-krowa- bełt🤣🤦‍♀️To samo było z jajkiem, szeroko pojętym nabiałem i oczywiście mięsem😂wiec jadłam tylko słodkie. Top od the top: naleśniki , placuszki, racuszki, owsianka na mleku owsianym i owoce ( pomarańcze, jabłka, ananasy, kiwi i ostatnie odkrycie właśnie arbuz).
Teraz 13+2 już jest trochę lepiej, wczoraj zjadłam trochę chilli con carne a dzisiaj łopatkę w sosie chrzanowym wiec jest progres😊wczoraj tez zjadłam trochę wędliny ( krakowska sucha) wiec do przodu. Nie mogę jeść ciagle słodyczy bo skończę z cukrzyca 🤦‍♀️

Ja nie biorę nic dopochwowo. Mam tylko duphaston acard i heparynę. Robiłyście może cytologię w ciąży? Mi lekarz coś o niej wspomniał, ale ze względu na brudzenia kazał jeszcze poczekać.
mi mówił żeby zrobić ale miałam aktualna bo robiłam rok temu to mówił że może być :) ja mam duphastan i luteinę dopochwowo a czy przy brzudzeniu nie powinno się odstawić acardu ? Coś na forum czytałam że tak ale to tylko tak mi przez głowę przeleciało

Lekarka w szpitalu na IP mi powiedziała że odstawienie to działa jeszcze gorzej dla dziecka i lepiej nie odstawiać.

reklama
Ja nie biorę nic dopochwowo. Mam tylko duphaston acard i heparynę. Robiłyście może cytologię w ciąży? Mi lekarz coś o niej wspomniał, ale ze względu na brudzenia kazał jeszcze poczekać.
Ja miałam cytologie w lutym, kilka dni po zapłodnieniu (wtedy nie wiedziałam że jestem w ciazy) a byłam na zwykłej kontroli ginekologicznej. Wynik dobry (I grupa). Ale mimo wszystko moj lekarz chce mi w maju zrobic dodatkowa cytologie, on lubi żeby wszystko było pod kontrolą. Tak samo usg piersi (miałam pol roku temu ale kazal mi iść w kwietniu).

Do góry