O kurczę, rzeczywiście musiałaś się najeść nerwów. Dzięki wielkie, zasugeruje to lekarzowiMoze zrób badanie na awidnosc. Wtedy ono wykaże czy dawno temu przeszłaś toxmo czy jestes świeżo po. ja miałam trochę przygód bo mój lekarz stwierdził, że jestem w trakcie zakażenia, wypisał już mi skierowanie do szpitala zakaznego. Zrobilam sobie awidnosc, a okazało się, że dobre przynajmniej 4 miesiące temu musialam chorowac na to... a ile nerwów przeżyłam to tylko ja wiem
reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
Rozumiem , tak czy siak conajmniej miesiąc był przed ciąża wiec wg mnie nie ma się co obawiaćAnalizowałam temat królika bo jest z nami od stycznia a w ciążę zaszłam w lutym czy marcu.
Ciekawe zjawisko, myślałam że przyrost właśnie wzrośnie wzrośnie rodzina na pewno będzie szczęśliwa, dziecko to szczęście. Też miałam masę wątpliwości zanim powiedziałam o ciąży, ale okazało się że wgl niepotrzebnie. Odwagi trzymam kciukiOstatnio czytałam artykuł o tym jak to teraz spada przyrost naturalny przez covid. Dzięki temu niżowi demograficznemu dzieciom urodzonym w pandemii będzie łatwiej wybrać szkołę czy znaleźć pracę
Ja nie planuję nikomu mówić do końca 13 tygodnia, a że rodzina popuka się w głowę to wiem już teraz, wcale się nie będę dziwiła. Zresztą kto normalny funduje sobie dziecko w moim wieku. Do tego ryzyko że kolejne dziecko urodzi się z wadą.
MałaMi30
Tak wygląda ja igm tez nie mialam zero ale nie pamietam dokładnie ile. Tyle ze mialam tez ujemny igg bo nigdy nie przechodziłam ale żadna z wartości nie była równa 0. Nie ma co martwić sie na zapas a kiedy masz wizyte?Tak myślisz? Rzeczywiście, ten wynik jest na granicy, więc może to infekcja sprzed ciąży? Taką mam nadzieję, ale zobaczymy, mam wizytę jutro na razie rzeczywiście staram się już tym nie denerwować
Na szczęście już jutroTak wygląda ja igm tez nie mialam zero ale nie pamietam dokładnie ile. Tyle ze mialam tez ujemny igg bo nigdy nie przechodziłam ale żadna z wartości nie była równa 0. Nie ma co martwić sie na zapas a kiedy masz wizyte?
MałaMi30
No to jeszcze chwila ja dopiero w czwartek mam pierwsza wizytę wiec czeka mnie tydzien stresuuNa szczęście już jutro
K1991
Wszystko będzie dobrze, popołudniu czekamy na dobre wiadomościCześć dziś o 15:40 mam wizytę, już nie mogę się doczekać, oby wszystko było jak najlepiej
Nie denerwuj się myślę, że 99 proc. naszych obaw się nie sprawdzaNo to jeszcze chwila ja dopiero w czwartek mam pierwsza wizytę wiec czeka mnie tydzien stresuu
A coś Cię konkretnie niepokoi?
MałaMi30
Tez tak myślę ale ten 1 procent czasami przeważy, ja poroniłam w styczniu stąd te nerwy ale mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko okejNie denerwuj się myślę, że 99 proc. naszych obaw się nie sprawdza
A coś Cię konkretnie niepokoi?
reklama
Rozumiem, przykro mi..Tez tak myślę ale ten 1 procent czasami przeważy, ja poroniłam w styczniu stąd te nerwy ale mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko okej
I masz całkowitą rację, tym razem na pewno wszystko będzie dobrze na szczęście chyba najbardziej niebezpieczny moment mamy już za sobą