reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Nie chcę wrzucać żeby nie zapeszać [emoji28] może to głupie ale jakoś tak mam [emoji28]moze po 10tym tygodniu przestanę się bać [emoji55]
Tak, fhr+ to znaczy, że akcja serca już jest

Ale super! Same dobre wieści i pięknie, że dzidziulek rośnie [emoji7][emoji2] Pokaż zdjęcie [emoji16]

reklama
to wynika z kodeksu pracy. Więc opinia lekarza nie ma tu za bardzo wpływu. Tak ciężarne, jak np młodzież nie mogą pracować na nocki. I to nie zależy od tego, czy się dobrze czujesz, czy nie :)
No tak ale narazie nikt nie wie o ciąży oprócz liderki . Bardziej mi chodzi czy to nie wpływa złe na płód

Dziewczyny, a czy to normalne, że wydaje mi się że brzuch mi delikatnie wybulilo? Czy to nie za wcześnie? Nawet maz stwierdził, że już coś widać. Nie chodzę wzdeta. Jestem drobna i tak się zastanawiam, czy to możliwe że to brzuszek ciążowy. Któraś też ma takie wrażenie? Jestem w 5+5.
Ja tak mam ale od wziętego brzucha 🤪 dokładnie 5+5;))

Część :)
Ja dzisiaj też w pracy, do 12:00 było ciężko przetrwać cały czas nie dobrze,ale teraz patrzę że ok,trochę mi ustąpiło.Niedługo też chyba poproszę o L4,Nawet ze względu na korono wirusa, Pracuje z ludźmi i łatwo mogę się zarazić.

reklama
Ja znam z kolei historię dziewczyny, która ogólnie przy kości była (wspominam o tym bo podobno przez to nie było brzucha widać a myślała ze przytyła poprostu) była z mężem na imprezie i nagle zaczął ją brzuch boleć , taksówką pojechali do szpitala i lekarz jej mówi ze rodzi [emoji28]
Podobno miała całkowicie normalny okres, normalne życie prowadziła także towarzyskie, chłopczyk urodził sie zdrowy :D
Mnie syn obudził o 1 on wypił mleko aatka poszła sobie kanapkę zrobić [emoji85]Miałam znajomą która przez plamienia w czasie kiedy miała dostać okres dowiedziała się o ciąży w 4 miesiącu bo uznawala że ma normalne okres ale jak zaczęła czuć ruchy poszła do lekarza a lekarz do niej że to nie jelita a dziecko. Zaskoczenie jej było ogromne Zgadzam się w 100% chociaż wiem że to zawsze stresujące i myśli się od razu o najgorszym Ja jak godzinę nie mam objawów to się zastanawiam czy wszystko ze mną ok [emoji39] nie wiem jak wytrzymałam pierwsza ciążę praktycznie bezobjawowa Po stratach domyślam się ze na początku jest więcej strachu niż radości ale trzeba myśleć pozytywnie [emoji846]

Do góry