reklama
Mimi9065
Fanka BB :)
Ja jestem żarłokiem, jem wszytsko na co mam ochotę albo wydaje mi się że mam ochotę, bo większość rzeczy przestała mi smakować [emoji85] a później parę godzin zdycham z mdłości [emoji2356]
Próbuj jeść cokolwiek, naprawdę. Pytałam o to lekarza, po prostu polecił jeść cokolwiek I próbować utrzymać to w żołądku, małe porcje, dużo wody. Może pół płynne rzeczy by ci podeszły? Miałam taki etap że nie byłam w stanie zjeść nic stałego, jedynie jogurty, twarogi, zupy kremy, sok, woda. Na mdłości polecono mi też herbatę mietowo-imbirowa I gumy Pregna Vomi. Herbata mnie jeszcze bardziej podrażniała, a po gumach nie zauważyłam różnicy... Wiem ze to nie brzmi zachęcająco, ale po prostu próbuj zjeść cokolwiek. Płatki z mlekiem. Sucharki, woda. A już znajdziesz jakiś przysmak [emoji4]
Hehe 1 ciąża zaparcia to miałam prawdę mówiąc do wczoraj dzisiaj już brzuszek jakby przetrawił ostatnie dniHej Również mam tak że mój brzuszek wyglada na dosyć duży a to dopiero 6+5 Mam pytanie czy to twoja pierwsza ciąża?? Moja druga wiec może spowodowane to jest tym i również tym że mam straszne zaparcia
Witam się w 6t5d Jestem pełna obaw Byłam już u gin w 4 tygodniu na wszelkie usg było za wcześnie ale musialam po zwolnienie bo mam prace fizyczna i nocna....pracodawca nie jest mi w stanie zapewnić bezpiecznej pracy Wizyte u mojej pani gin mam dopiero 9 kwietnia a na domiar złego siedze na kwarantannie w domu bo wyszedł mi pozytywny wynik covid Mam nadzieje że nie wpłynie to na moją fasolke i wszystko będzie ok....ale chyba oszaleje z tej niepewności
Ruda1993
Bardzo mi przykro, ściskam mocnoDziewczyny ja się żegnam. Serduszko stanęło Nic więcej nie potrafię napisać.
marlena_lena
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny! gratuluję dobrych wieści Wam
Bardzo mi przykro @Parsley
Ja powiem Wam że dzis też mam kiepski dzień. Właściwie na noc zaczęłam się zle czuc, bolał mnie mocno żołądek i muliło więc już nic nie jadłam a po 2h przeszedł ból na prawy bok, tak jakby w odcięciu w talii i tak mnie okropnie bolało że nie wiedziałam co się dzieje, próbowałam "dwójkę" ale nic ... zaparcia jak nie wiem co, dopiero rano ulżyło ale musialam do 12 swoje odleżeć i odespać. Nie wiem co to za kolka była, może jelitowa - ale nie przyjemne bardzo. Teraz czuje się całkiem dobrze, nie boli nic. Także też miewam dziewczyny problemy właśnie z trawieniem, zaparciami, wzdęciami ...
Ja powiem Wam że dzis też mam kiepski dzień. Właściwie na noc zaczęłam się zle czuc, bolał mnie mocno żołądek i muliło więc już nic nie jadłam a po 2h przeszedł ból na prawy bok, tak jakby w odcięciu w talii i tak mnie okropnie bolało że nie wiedziałam co się dzieje, próbowałam "dwójkę" ale nic ... zaparcia jak nie wiem co, dopiero rano ulżyło ale musialam do 12 swoje odleżeć i odespać. Nie wiem co to za kolka była, może jelitowa - ale nie przyjemne bardzo. Teraz czuje się całkiem dobrze, nie boli nic. Także też miewam dziewczyny problemy właśnie z trawieniem, zaparciami, wzdęciami ...
Caro666
Wiem ze do któregoś tygodnia nie wpływa na dzieckaWitam się w 6t5d Jestem pełna obaw Byłam już u gin w 4 tygodniu na wszelkie usg było za wcześnie ale musialam po zwolnienie bo mam prace fizyczna i nocna....pracodawca nie jest mi w stanie zapewnić bezpiecznej pracy Wizyte u mojej pani gin mam dopiero 9 kwietnia a na domiar złego siedze na kwarantannie w domu bo wyszedł mi pozytywny wynik covid Mam nadzieje że nie wpłynie to na moją fasolke i wszystko będzie ok....ale chyba oszaleje z tej niepewności
Mag...
nie nie mam zatwardzeniamoże masz po prostu zatwardzenia. Jedz trochę suszonych śliwek, pij dużo wody.
Natalia29tj
Hej dziewczyny w 5+6. Tak czytałam Wasze wpisy i aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam wiadomość od @Parsley trzymaj się kochana, bardzo mi przykro
Ja dzisiaj dostałam wiadomość, że jestem umówiona na pierwsze spotkanie z położna na 20 kwietnia ( i to sama rozmowa wstępna bez żadnych usg). Będę wtedy na początku 10tygodnia i tak sb myślę, że to przykre, że nie traktują nas poważnie w początkowych fazach ciazy. No ale tak jak wspominałam 3 kwietnia idę prywatnie na usg, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok.
Dzisiaj czuje się śpiąca od rana, w pracy to normalnie zasypiam przy biurku.
Miłego dnia kochane
Ja dzisiaj dostałam wiadomość, że jestem umówiona na pierwsze spotkanie z położna na 20 kwietnia ( i to sama rozmowa wstępna bez żadnych usg). Będę wtedy na początku 10tygodnia i tak sb myślę, że to przykre, że nie traktują nas poważnie w początkowych fazach ciazy. No ale tak jak wspominałam 3 kwietnia idę prywatnie na usg, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok.
Dzisiaj czuje się śpiąca od rana, w pracy to normalnie zasypiam przy biurku.
Miłego dnia kochane
reklama
Mag...
prawa strona pod żebrami może być pęcherzyk żółciowyCześć dziewczyny! gratuluję dobrych wieści Wam