reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ostatnio od 6.30 już nie śpię za to 9 poszłabym znowu spać [emoji85]
Za to u mnie w ciągu dnia jest ok za to poźniej gorzej:/ wczoraj w nocy trzy razy budzily mnie dość mocne skurcze, muszę chyba się w nospe zaopatrzyć.

Próbuje znaleźć jakaś prawidłowość kiedy mnie mocniej boli, i tak rozkminilam że w ciągu dnia jest ok bo cały czas siedzę, potem trochę połaże i wieczorem organizm odreagowuje? :d

reklama
Ja idę w środę. Zobaczymy co będzie. Betę robiłam, ładnie przyrasta. Zastanawiam się tylko czy nie przełożyć na za tydzień jeszcze aby już usłyszeć serduszko. Bo tak to w sumie wszystko co muszę wiedzieć to wiem. A najważniejsze dla mnie jest bicie serduszka. Kartę pewnie też mi dopiero wtedy założy. Eh najgorsze zawsze są początki [emoji6]
Jak się dobrze czujesz nic złego się nie dzieje to pewnie 👍🙂który masz tydzień? Ja miałam wcześnie wizytę bo sprawdzał lekarz czy jest pęcherzyk. To twoja pierwsza ciąża? 🙂

Dzień dobry,
Witam wszystkie listopadowe mamy. Myślę, że powoli mogę dołączyć do tego grona. Okres miałam dostać wczoraj, oczywiście nie pojawił się, wcześniej w środę zrobiłam test i pojawiły się bardzo wyraźne dwie kreseczki :) Wczoraj byłam na badaniu B-HCG wynik 1295,7. Jest to moja pierwsza ciąża, bardzo się stresuje. Cały czas myślę czy nie zaszkodziłam maluszkowi, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Pierwszą wizytę u ginekologa mam w czwartek, już nie mogę się doczekać. Miłego dnia :)

Teraz 6+4 według bety. Dlatego liczę w środę że usłyszę serduszko. Mam już 2 dziewczyny w domu,jednego aniołka. Liczę że tym razem wszystko będzie ok. Należałam tu wcześniej do Czerwcowe mamy 2018. Poznałam na tamtym wątku cudowne dziewczyny. Niestety po stracie odpuściłam trochę forum żeby się psychicznie nie wykończyć.
Jak się dobrze czujesz nic złego się nie dzieje to pewnie [emoji106][emoji846]który masz tydzień? Ja miałam wcześnie wizytę bo sprawdzał lekarz czy jest pęcherzyk. To twoja pierwsza ciąża? [emoji846]

Dziewczyny powtórzyłam wczoraj progesteron i spadł z 22,2 na 18 [emoji1745][emoji1745] biorę duphaston 3x1, nie mam żadnych plamien, czuje się dobrze, żadnych boli brzucha nie wiem czy się mam martwić? Napisałam do mojej gin to odpisała mi że można włączyć luteinę [emoji1745] czy któraś ma jakieś doświadczenia w tym temacie?

Teraz 6+4 według bety. Dlatego liczę w środę że usłyszę serduszko. Mam już 2 dziewczyny w domu,jednego aniołka. Liczę że tym razem wszystko będzie ok. Należałam tu wcześniej do Czerwcowe mamy 2018. Poznałam na tamtym wątku cudowne dziewczyny. Niestety po stracie odpuściłam trochę forum żeby się psychicznie nie wykończyć.
Ja też mam za sobą dwie starty także doskonale cię rozumiem. Mnie forum osobiście podniosło na duchu bo jest wiele kobiet z trabofilia które rodzą zdrowe dzieci więc i może mi na choroba nie stanie na drodze już 🙂 o to już serduszko powinno być życzę Ci tego 😘

Witam
Gratuluję wszystkim ładnych przyrostów
Ja już się wtorku nie mogę doczekać,jak pojadę na usg żeby zobaczyć czy wszystko w porządku i jeszcze będzie sprawdzenie bety
Okres dalej nie przyszedł, a u mnie był jak w zegarku.Piersi bolą cały czas.Zapachy czuje in tensywniej i cały czas mam ochotę na śledzie 😁

Wstałam, piję kawusię a Ty mi że śledziami wyjeżdżasz [emoji22]Nie lubię Cię [emoji1787]
Niedziela, szaro buro, do sklepu daleko.
W tygodniu widzę sporo dziewczyn ma wizyty. Oj będzie się działo. Pozdrawiam.
Witam
Gratuluję wszystkim ładnych przyrostów
Ja już się wtorku nie mogę doczekać,jak pojadę na usg żeby zobaczyć czy wszystko w porządku i jeszcze będzie sprawdzenie bety
Okres dalej nie przyszedł, a u mnie był jak w zegarku.Piersi bolą cały czas.Zapachy czuje in tensywniej i cały czas mam ochotę na śledzie [emoji16]

Ja też mam za sobą dwie starty także doskonale cię rozumiem. Mnie forum osobiście podniosło na duchu bo jest wiele kobiet z trabofilia które rodzą zdrowe dzieci więc i może mi na choroba nie stanie na drodze już [emoji846] o to już serduszko powinno być życzę Ci tego [emoji8]

Trzymam kciuki żeby było dobrze. Co ja piszę [emoji2356]- Będzie dobrze. Też myślę że usłyszę serduszko. Chociaż znam przypadki ze, dziewczyny usłyszały dopiero w 8tc.Wiem że jak usłyszy serduszko to założy mi kartę, bo mówiła gin. I zaczniemy badania[emoji846]Pozdrawiam.

reklama
Ja też mam za sobą dwie starty także doskonale cię rozumiem. Mnie forum osobiście podniosło na duchu bo jest wiele kobiet z trabofilia które rodzą zdrowe dzieci więc i może mi na choroba nie stanie na drodze już 🙂 o to już serduszko powinno być życzę Ci tego 😘
Hej :) przepraszam dziewczyny że piszę u Was na forum, ale staramy się z mężem o maluszka. Widzę że są dziewczyny z trombofilia, a ja też ja niestety posiadam i mutacje w genie mthfr :/ mam tylko jedno pytanie jakie witaminy leki stosowałaś w czasie staran się o ciąże? I jakie masz stosować w ciąży? Może jeszcze do Was dołączę, ale myślę że ten miesiąc spisuje na straty.. Mam już prawie 3 łatkę w domu zdrowa dzięki lekom acardzie i clexanie ! I niestety druga córeczkę stracona w 37 tygodniu ciąży wtedy jeszcze nie wiedziałam o mojej chorobie.

Do góry