reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej :) przepraszam dziewczyny że piszę u Was na forum, ale staramy się z mężem o maluszka. Widzę że są dziewczyny z trombofilia, a ja też ja niestety posiadam i mutacje w genie mthfr :/ mam tylko jedno pytanie jakie witaminy leki stosowałaś w czasie staran się o ciąże? I jakie masz stosować w ciąży? Może jeszcze do Was dołączę, ale myślę że ten miesiąc spisuje na straty.. Mam już prawie 3 łatkę w domu zdrowa dzięki lekom acardzie i clexanie ! I niestety druga córeczkę stracona w 37 tygodniu ciąży wtedy jeszcze nie wiedziałam o mojej chorobie.
Bardzo mj przykro z powodu twojej straty. Ja posiadam również mutacje mthfr i pai-1 4g/5g. Ja przyjmuje kwas foliowy metylowy i complex b plus witaminy preneral uno. Plus 3razy duphoston i 2 razy luteina dopochwowo. Zastrzyki clexsane. To moja 3 ciąża pierwsza z lekami. Zaczelam 5t1d mam nadzieję że uda mi się donosić ciążę i cieszyć się macierzyństwem
. Trzymam kciuki żeby szybciutko ci się udało zajść w ciążę 🙂

reklama
Dobry wieczór i ja dołączam do listopadowych mam. Przynajmniej mam taką nadzieję. Dwa testy pozytywne, beta przyzwoitą ale jeszcze przed wizytą u ginekologa. Jestem mamą dwóch cudnych dziewczyn i dwóch aniołków.
Od dziś na heparynie, od grudnia na acard i kwasie foliowym ale oczywiście nazwy nie pamiętam (mam mutacje genu i ten kf musi być mocny 😉

Dobry wieczór i ja dołączam do listopadowych mam. Przynajmniej mam taką nadzieję. Dwa testy pozytywne, beta przyzwoitą ale jeszcze przed wizytą u ginekologa. Jestem mamą dwóch cudnych dziewczyn i dwóch aniołków.
Od dziś na heparynie, od grudnia na acard i kwasie foliowym ale oczywiście nazwy nie pamiętam (mam mutacje genu i ten kf musi być mocny 😉
Witamy 🙂

Witamy 🙂

Witamy [emoji846]
Od dziś na heparynie, od grudnia na acard i kwasie foliowym ale oczywiście nazwy nie pamiętam (mam mutacje genu i ten kf musi być mocny [emoji6]

To ja jak zawsze witam się przy kawie.
@rossig chyba dzisiaj wizytuje więc ten tego - trzymamy kciuki. Ja dzisiaj obijam się koncertowo. Wolne od pracy. Obiadek mam zrobiony. Pranie wstawione, wystarczy rozwiesić. Chyba poszukam jakiegoś dobrego serialu dzisiaj. Witam nowe mamy.
1 dzień marca - już coraz bliżej do wiosny[emoji846]

To ja jak zawsze witam się przy kawie.
@rossig chyba dzisiaj wizytuje więc ten tego - trzymamy kciuki. Ja dzisiaj obijam się koncertowo. Wolne od pracy. Obiadek mam zrobiony. Pranie wstawione, wystarczy rozwiesić. Chyba poszukam jakiegoś dobrego serialu dzisiaj. Witam nowe mamy.
1 dzień marca - już coraz bliżej do wiosny[emoji846]
Już nawet powietrze takie trochę inne na zewnątrz :)

reklama
Witam i ja :-) wg apki termin porodu 4.11 :-) słuchajcie w związku z tym że jestem świeża w ciążowych sprawach. Powiedzcie mi beta wyszła mi 424 iu/l. Kiedy ponowne oznaczyć i kiedy jest najlepszy moment na wizytę u gina?
Ściskam 🤗

Do góry