reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Czekam na swoje połówkowe i dowiedziałam się właśnie ze może być osoba towarzysząca wiec mąż jedzie. Pierwsza reakcja (ok jadę tylko nieogolony jestem 😇)
Wiem ze kilka osób korzystało z dobreusg wiec jeśli planujecie tez połówkowe to bierzcie facetów :)
mój ostatnio był ze mną na zwykłym usg co płeć ma określić i jak wyszliśmy to pytam i jak było , a on że nic nie widział znaczy jak lekarz pokazywał że to są roczki serduszko to widział a sam z siebie nic :) oprócz kontorow malegi człowieka myślałam że będzie wniebowzięty jak ja a on taki niby szczęśliwy ale nie do końca

mój ostatnio był ze mną na zwykłym usg co płeć ma określić i jak wyszliśmy to pytam i jak było , a on że nic nie widział znaczy jak lekarz pokazywał że to są roczki serduszko to widział a sam z siebie nic :) oprócz kontorow malegi człowieka myślałam że będzie wniebowzięty jak ja a on taki niby szczęśliwy ale nie do końca
Mój przedwczoraj na usg powiedział lekarzowi, że to trzeba mieć fantazję, żeby to wszystko widzieć 😂

Tak zwykle maja ale myśle ze warto ich ciągać za sobą bo w jakimś stopniu silniej uświadamiają sobie ze tam jest człowiek. Facet jest jednak pozbawiony tych wrazen co my wiec uwazam ze trzeba im tworzyć takie możliwości nawet jak tam myślą ze nic nie widza :)

Przy takim osłabieniu organizmu i jakiś czas po nim masz większe szanse na nop po szczepieniu niż normalnie. Ja to bym wzięła jakiegoś internistę prywatnie nawet do domu by coś poradził, bo bez dobrego badania i obserwacji pacjenta jak to się rozwija to przez telefon oni sobie mogą.
No wiesz co ja byłam stacjonarnie u tego lekarza chorób zakaźnych i to w nim pokładałam największe nadzieję..
A interniści niestety z tego co patrzyłam to wszystko na teleporade..

hej, kurcze, już tyle czasu Cię trzyma :( a poza kaszlem w nocy masz jeszcze jakieś objawy? Gorączka, katar, ból gardła? Kaszel jest tylko w nocy? W sumie antybiotyk, jeśli dobrze pamiętam, bierzesz już chyba od kilku dni.. może warto spróbować znaleźć innego lekarza? A nie myślałaś, żeby zrobić sobie test na covid taki domowy? Jest do kupienia nawet w Lidlu. Może to coś więcej wyjaśni. A infekcja intymna niestety też może być przez antybiotyk :( Strasznie Ci współczuję i trzymam kciuki, żeby jak naszybciej Ci przeszło.

Ja zdecydowałam się na szczepionkę i jutro mam pierwszą dawkę. Trochę się stresuję, ale wierzę, że to dobra decyzja.
Katar, ból gardła i głowy, kaszel w mocy suchy a nad ranem mokry z odkrztuszaniem flegmy.
Antybiotyk teraz będzie jakoś tydzień jak biorę. I tak skłaniam się coraz bardziej że by poszukać jakiegos domowego testu na covid.. Jeśli chodzi o lekarza.. Konsultowałam się z trzema i powoli mam dosyć lekarzy w tej sprawie 😤
Sama już niewiem..
Zastanawiam się czy to też nie jest coś po covid owego... Ale widzisz mogę sobie snuć domysły..

Dziewczyny zostawiam linka moze warto posłuchać, wypowiadają się lekarze z niezależnego stowarzyszenia którzy nie są sponsorowani przez firmy farmaceutyczne. Odnośnie covid od 16 minuty robi się na temat.
🙂

Bo faceci tak reagują jak nie mają czegoś namacalnego. Haha może jakby miał obraz w. 3 czy 4 d to by inaczej zareagował. Z resztą większość facetów dopiero wierzy ze kobieta jest w ciąży jak jej brzuch urośnie 😂😂🙈

reklama
Swoją drogą jak wpisałam w wyszukiwarkę to niema żadnych info oprócz filmu na yt. Czy to nie ciekawe że żadne media nie piszą o tym wystąpienie II 😑

Do góry