reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Wczoraj bolał mnie brzuch i mam wrażenie ze urósł przez noc 🤯 tez tak macie że rośnie Wam w oczach prawie mi już sporo odstaje i to w tamtym tygodniu zaczął
Hey dziewczyny. Witam sie w 14 tygodniu i również brzuch mnie czasem ciągnie ale nie jest to jakis koszmarny bol staram się wypoczywac ale od wczoraj tylko spac mi się chce czy to normalne gdzie ta energia w trymestru 🤔 Apetyt tak wraca ale rzoładek nadal nie przyjmuje i te mdłości teraz juz popołudniowe nie ranne. Co do brzucha mała kulka i tez mam tą fałdke nie wygląda to ładnie ale przed ciaza tez tak miałam 😏 Ale jak mi cycki urósły to szok 😳

Hey dziewczyny. Witam sie w 14 tygodniu i również brzuch mnie czasem ciągnie ale nie jest to jakis koszmarny bol staram się wypoczywac ale od wczoraj tylko spac mi się chce czy to normalne gdzie ta energia w trymestru 🤔 Apetyt tak wraca ale rzoładek nadal nie przyjmuje i te mdłości teraz juz popołudniowe nie ranne. Co do brzucha mała kulka i tez mam tą fałdke nie wygląda to ładnie ale przed ciaza tez tak miałam 😏 Ale jak mi cycki urósły to szok 😳

Cześć dziewczyny:)) jestem w 15 tygodniu:) jestem tutaj nowa. Jest to moja druga ciążą. Pierwsza stracona w 10 tyg przez częściowy zasniad groniasty.. chciałabym się was zapytać kiedy będziecie zaczynać gromadzić rzeczy dla dzidziusia? I wgl od czego zacząć? Dodam że jest to pierwsza ciążą w rodzinnie i też będę musiała się zaopatrzyć we wszystkie rzeczy:))

Z dobrych wiadomości to dzidziuś jest zdrowy, żywy i słodki. Z gorszych to mam plamienie, jest mały krwistek. Dostałam skierowanie do szpitala bo durny lekarz nie zrobił USG tylko od razu szpital. No więc leżę 😤

Cześć dziewczyny:)) jestem w 15 tygodniu:) jestem tutaj nowa. Jest to moja druga ciążą. Pierwsza stracona w 10 tyg przez częściowy zasniad groniasty.. chciałabym się was zapytać kiedy będziecie zaczynać gromadzić rzeczy dla dzidziusia? I wgl od czego zacząć? Dodam że jest to pierwsza ciążą w rodzinnie i też będę musiała się zaopatrzyć we wszystkie rzeczy:))
Ja czekam do samego końca z zakupami. Może 7-8 miesiąc. Teraz można wszystko przez internet zamówić bez wychodzenia z domu, więc się tym nie martwię.

Ja czekam do samego końca z zakupami. Może 7-8 miesiąc. Teraz można wszystko przez internet zamówić bez wychodzenia z domu, więc się tym nie martwię.
A czekasz do samego końca żeby nie zapeszać? Czy po prostu tak Ci jest wygodniej? Wybacz że dopytuje ale sporo znajomych już od 5 tygodnia kompletują rzeczy bo podobno jest ich długą lista i nie chcą zostawiać wszystkiego na sam koniec bo np. mogą dużo wcześniej urodzić albo trafić do szpitala i nie zdążą ze wszystkim. I sama nie wiem jak to rozegrać

Ja tak myślę ze zacznę gromadzić od lipca po połówkowych jak bede wiedziała płeć [emoji16] Nie mówię tu o wózku czy łóżeczku bo to dużo miejsca zajmuje takze takie większe rzeczy na sam koniec zostawie [emoji6] A Ty kiedy planujesz? Myślałaś już?

Ja tak myślę ze zacznę gromadzić od lipca po połówkowych jak bede wiedziała płeć [emoji16] Nie mówię tu o wózku czy łóżeczku bo to dużo miejsca zajmuje takze takie większe rzeczy na sam koniec zostawie [emoji6] A Ty kiedy planujesz? Myślałaś już?
Przyznam Wam, że kilka dni temu weszłam w wózki tak z ciekawości, żeby popatrzeć ... 😱😱😱 ile tego jest?!
Przeraziłam się i powiedziałam mężowi, że to będzie jego działka, bo ja nie mam pojęcia jak wybrać wózek z ponad tysiąca modeli 🙈

reklama
Przyznam Wam, że kilka dni temu weszłam w wózki tak z ciekawości, żeby popatrzeć ... [emoji33][emoji33][emoji33] ile tego jest?!
Przeraziłam się i powiedziałam mężowi, że to będzie jego działka, bo ja nie mam pojęcia jak wybrać wózek z ponad tysiąca modeli [emoji85]
To jest racja ogrom tego jest [emoji1787] mimo ze jeszcze nic nie kupuje to jak przechodze obok działu dziecięcego to same nogi mi idą żeby pooglądać [emoji1787] narazie tylko ogladam ale piękne te ciuszki [emoji51][emoji16]

Do góry