reklama
Podejrzenie trisomii ze względu na bardzo rzadką wadę łożyska. Koniec końców to łożysko oderwało się po 3 tygodniach ze względu na silne wymioty. W szpitalu była jelitówka. No i zakończyło się jak zakończyło. W innych szpitalach spokojnie dało się to uratować. Amniopunkcja jest wykonywana ciągle pod aparatem usg.A z jakiego powodu ją miałaś wykonywana jeśli można spytać?
Ja po wizycie u lekarza prowadzącego. Wszystko jest dobrze. Nawet lekarz chwalił to dobre usg, gdzie polecalyscie mi zrobić prenatalne. Powiedział, że mają najlepszy sprzęt w Krk. I żebym odwołała jutrzejszą wizytę, bo raz, że robiłam w dobrym miejscu, dwa - mała jest już za duża na to badanie.
Ostatnia edycja:
Nie robiłam.A robiłaś może ten test Pappa?
blondynka11
Fanka BB :)
O kurczę to jednak tak jak przewidywalas [emoji51] nie zazdroszczę no niestety musisz teraz czekać [emoji54]Potwierdzam narwanego lekarzaWg jego dokumentów jest 12w (OM), wg moich max 11w2, oczywiscie na prenatalnych okazało się, ze jest za wczesnie, a wyników NIPT jeszcze nie ma i zaczynam się bać, ze pobrane w 10w przyjdą bez wyniku. Cała przygoda do powtórzenia za ponad tydzień :/
już mi trochę przeszło zamartwianie, mam nadzieję że będzie dobrzeJa cukier mialam okej teraz tez mam dobry tylko na krzywej robilam tez insuline i ona mi wyszla zbyt wysoko. Ale muszę kontrolowac bo jak sie ma IO to czesto cukrzyca ciążowa jest. A ja nie chce robic juz krzywej w ciazy wiec badam czesto cukier.
Szczęśliwakobieta
Hej dziewczyny dzisiaj dostałam śluzu takiego gęstego jak galaretka co to może być? Mam dzwonić do lekarza? Czy to normalne? 16 tydzień :/
reklama
hikari_ona
Kurcze, mam nadzieję, że u mnie jutro nie będzie takiej samej sytuacji i będzie można wykonać badanieNiestetyZ plusów mam podpisane pozwolenie na szczepionkę, mam terminy i już czuje ulgę
Plus dzidziak wygląda dobrze, rozwija się poprawnie.