Fejkaaa
Fanka BB :)
Moja corcia marzy o rodzenstwie od dawna dlatego teraz boje sie jej mowic, bo jestem po stratach i nie wiem czy wszystko bedzie dobrze.mój w maju ciekawe jak dzieci zareagują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja corcia marzy o rodzenstwie od dawna dlatego teraz boje sie jej mowic, bo jestem po stratach i nie wiem czy wszystko bedzie dobrze.mój w maju ciekawe jak dzieci zareagują
najpierw przeczytałam Twój post i zalała mnie czarna rozpacz [emoji24] ale potem przeczytałam ten niżej...Za mną chodzą krewetki... Tak bardzo mam na nie ochotę, a nie wolno bo owoce morza i nie wiadomo jakie poziomy rtęci tam mają. W ramach urodzin moja mama zamówiła mnóstwo sushi, które też uwielbiam (nie wiedziała jeszcze że będzie babcią i że nie będę mogła zjeść), aż mi się przykro zrobiło jak zobaczyłam 150 kawałków sushi na stole i nie mogłam zjeść ani jednego [emoji24]
.. I też odetchnęłam z ulgą [emoji18] na to wychodzi że można, ale z umiarem. Mąż obiecał mi krewetki na weekend i czekam niecierpliwie [emoji39]Właśnie dziś kupiłam sobie bezalkoholowe, będę testować. Często gotuję przepisy, gdzie jest wino więc musiałam się zaopatrzyć [emoji56]
Możesz jeść krewetki! Rtęć magazynuje się w rybach które są wysoko w łańcuchu pokarmowym. Krewetki są w grupie owoców morza i ryb z najniższym poziomem rtęci. Szkoda z nich rezygnować, bo to dobre źródło białka, kwasów omega i wapnia.
Sushi wegetariańskie, z gotowaną krewetką/pieczoną rybą albo w tempurze też jest ok.
No to ładna ta beta była.540 mIU robiłam 29 dzień cyklu
Za mną chodzi sushi, mam okazje zjesc jutro pyszne zastanawiam sie czy ten losos wedzony to tez zaszkodzi?Właśnie dziś kupiłam sobie bezalkoholowe, będę testować. Często gotuję przepisy, gdzie jest wino więc musiałam się zaopatrzyć
Możesz jeść krewetki! Rtęć magazynuje się w rybach które są wysoko w łańcuchu pokarmowym. Krewetki są w grupie owoców morza i ryb z najniższym poziomem rtęci. Szkoda z nich rezygnować, bo to dobre źródło białka, kwasów omega i wapnia.
Sushi wegetariańskie, z gotowaną krewetką/pieczoną rybą albo w tempurze też jest ok.
Oooo jest w Katowicach!!!! Jejuu jesteście kochaneO boże, kochana, zrobiłaś mi dzień totalnie gdyby nie to że obiad mam na dziś gotowy to jechałabym w te pędy do Shrimp House po kubełek tempura shrimp
moj tak samo, ja zawsze musze miec wrzatek zeby mnie rozgrzalo do kosci, az kiedys chcialam zmierzycJa to piłam hurtowo. Także ograniczam.
A o kąpielach czylalam żeby nie we wrzątku. I chyba bym zasłabła jakbym teraz weszła do wanny z wodą taka jaka lałam przed ciąża. Mój nie był w stanie zamoczyć w niej stopy [emoji1787]Moja pierwsza [emoji123]
przed chwilą musiałam uciąć sobie drzemkę. Pracuję w domu i sama ustalam sobie godziny pracy (nie za fajnie, bo się obijalam parę dni i muszę teraz nadrabiać) i zaczęłam przysypiać. Poszłam do sypialni, po drodze zwinelam kawałek bułki, bo byłam też głodna i tak zasnęłam z tą bułka. Budzę się za pół godziny, co to takie mięciutkie w ręku, o bułka. Zjem.podpinam się pod brak energii
Teoretycznie bezpieczniej zjeść pieczonego łososia niż wędzonegoZa mną chodzi sushi, mam okazje zjesc jutro pyszne zastanawiam sie czy ten losos wedzony to tez zaszkodzi?
na zdrowkoJa już po drzemce [emoji57]