reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Oj jej mnie tez tak boli! I wtedy mam ochote die położyć ale w pracy jak ? 😑 więc wstaje od biurka i ide sie przejść, rozprostować ...
albo właśnie taki spacer fo jakoś czas jest dobry albo siedzenie na piłce takiej dużej gimnastycznej. Ogólnie piłka ćwiczenia z piłka i basen dla kobiet w ciąży to cudo. Polecam

reklama
Ja mam dzisiaj teleporade u rodzinnego w tej samej sprawie ;)
Tak się cieszę, że zostałam w domu! Odpoczywam i w końcu jak miałam ochotę na 15 min położyć głowę do poduszki to mogłam to zrobić.
ja bym pracowała ale miałam wczoraj nockę, na której de facto nie powinnam być i mnie Wykończyła.. No muszę iść na L4

Ja pracuję jakieś 6-8h dziennie. Jak mnie już boli odcinek lędźwiowy to masuje się rollerem lub małą piłeczką do rozbijania punktów spustowych. No i rozciąganie oczywiście. Pomaga :)
uważaj na takie masaze zwłaszcza na samym początku i później pod koniec ciąży mogą dodatkowo powodować skurcze

Dziewczyny nie wiem ja już dzisiaj dwie szklanki potrzaskalam🤣🤣mam nadzieje ze to nie jest jakiś zły znak ale ja taka niezdarą właśnie jestem

reklama
Witam

melduję sie i ja. 5+3 u mnie. :)
Mam juz dwie córki i 2 straty za sobą (w sumie 3 bo jedna biochemiczna ciąża). Boje się.
Biore 3 x dziennie luteine pod język i zastrzyki Neoparin.

Czy przy tych zastrzykach zawsze jest donoszona ciąża?

Ja niestety już do najmłodszych nie należe. Ostatni gwizdek na ciąze u mnie :(

Do góry