Ania936
Fanka BB :)
Nie Kuś hahaha, tydzień temu umylam w kuchni i to jest jedyne czyste okno w moim domu po długim namyśle dobra oleje resztę, hahahateż właśnie moje okna proszą się o mycie ale nie wiem czy się ogarne... Chyba że razem to pierdzielimy? Jakoś raźniej mi będzie jak będę wiedziała ze u Anki też brudne okna hahah to co? Umowa? Hahah
Ojejku jak dobrze ze znalazłaś, pewnie mega wzruszająceto prawda na fb i messengerze wygodniej. Można śmiało cofnax się do naszych wypowiedzi odszukać czegoś. Nawet ostatnio wygrzebałam filmik jak syn w brzuchu siedział i tak mnie kopał... Na grupie prywatnej ba fb było a ja w telefonie nawet tego nie mam,
Nie chce wywoływać wilka z lasu, ale ostatnio miałam rok temu, a kiedyś tak średnio raz na 3 miesiące. Mam nadzieję że w ciąży mnie nie złapie.biedna u Ciebie często się to powtarza? Ja miałam tylko raz ogolnie mnie głowa kiedyś nigdy nie bolała teraz pobolewa od czasu do czasu. Ale jak zaniewidzialam matko na TK biegłam...
Tak to racjaForum jest bezpieczniejsze pod względem takim że tu jesteśmy w miarę anonimowe.
Masz rację że lepiej sprawdzić raz przyrost i żeby się nie denerwować to na tym przestać, ale nie zgodzę się ze jak spada beta to nie ma znaczenia na wczesnym etapie. Rozumiem co miałaś na myśli, ale niestety spadek to już jest zły znak, przy dwóch poronieniach lekarz mnie wysyłał na betę dwa razy w tygodniu przez jakiś czas i zawsze pod koniec zaczynała spadać.Powiem Wam Dziewczyny, ze te bety są rzeczywiście niepotrzebne. To tylko dodatkowy, ogromny stres i prawda jest taka, ze niezależnie czy beta rośnie czy spada nie ma na to na tym etapie żadnego wpływu. Ja sama robiłam i drugi przyrost miałam ok 55% wiec same się domyślacie co przeżyłam przez 2 najbliższej dni do badania kolejnego przyrostu. Wiec jeżeli ktoś nie musi włączać dodatkowego leczenia od pozytywnej bety (ja musiałam) to na prawdę nie ma co się zamęczać betami.