reklama
Kasiii66
Zaciekawiona BB
Gratulacje. ❤Dziewczyny mam wyniki !! Według moich obliczeń 4 t2 d
Caro666
Fanka BB :)
Progesteron 29,53 a beta 1201,900 mlDziewczyny mam wyniki !! Według moich obliczeń 4 t2 d
Czy ta beta nie jest Za duża na 4 tydzień ?
pewnie mialas wczesniej owulacje bo te testy Ci wyszly pozytywne bardzo wczesnie, nie?Progesteron 29,53 a beta 1201,900 ml
Parsley
Nie ma czegoś takiego jak za duża beta. Może być tylko za mała. Piękne wyniki kochana!! Dzidzia już się mocno rozgościłaProgesteron 29,53 a beta 1201,900 ml
Caro666
Tak 5 dni przed miesiączka . Chyba wtedy co myślałam ze miałam owulacje miałam kozę zagnieżdżeniepewnie mialas wczesniej owulacje bo te testy Ci wyszly pozytywne bardzo wczesnie, nie?
Parsley
Kochana a podaj nam wymiary pęcherzyka, to będzie nam łatwiej porównać np. do swoich. Aczkolwiek ciąża ciąży nie równa i u mnie po pierwszym dokładnym USG ciąża jest około tydzień młodsza więc u Ciebie taki scenariusz jak najbardziej prawdopodobny. Poza tym, mogło dojść późno do zagnieżdżenia, nawet 12 dpo i stąd ten rozjazd.Już po wizycie, jestem troszkę załamana.. Pojawił się mini pęcherzyk ale jak na 5t+5 to jest dużo za mały i nie oznacza nic dobrego. Chyba że owulacja mi się przesuneła o dobry tydzień to w takiej sytuacji nie jest źle. Dostałam duphaston dwa razy dziennie. Jutro mam zrobić pierwsze badania z krwi i moczu i za dwa tygodnie kolejna wizyta czy się coś rozwinęło.
Caro666
Jednak pojde wcześniej do lekarza myśle ze we wtorek ale jestem szczesliwa ...Nie ma czegoś takiego jak za duża beta. Może być tylko za mała. Piękne wyniki kochana!! Dzidzia już się mocno rozgościła
Klapka
Zaciekawiona BB
Nawet nie mam wymiarów bo go ledwo było widać.. Tak jakby właśnie ta ciąża była młodsza o tydzień niż przypuszczałam ale w takiej sytuacji czy testy owulacyjne mogły fałszywie pokazać owulację? Nic mi się nie zgadza w tych moich wyliczeniach.. Przyszłe dwa tygodnie będą decydująceKochana a podaj nam wymiary pęcherzyka, to będzie nam łatwiej porównać np. do swoich. Aczkolwiek ciąża ciąży nie równa i u mnie po pierwszym dokładnym USG ciąża jest około tydzień młodsza więc u Ciebie taki scenariusz jak najbardziej prawdopodobny. Poza tym, mogło dojść późno do zagnieżdżenia, nawet 12 dpo i stąd ten rozjazd.
reklama
Malinowysok
Tak jak u mnie świetne wyniki!Dziewczyny mam wyniki !! Według moich obliczeń 4 t2 d
Będziesz powtarzać?
Lekarz mi kiedyś mówił, że przy bethcg powyżej 1000 już powinno być coś widać.
Ja czytałam gdzieś, że duże przyrosty mogą świadczyć o ciąży bliźniaczej...