Oj Zosie to chyba są takie drobinki ...juz kolejna wczoraj mieliśmy właśnie odwiedzinki Zosi i było i karmienie i slabiutko a Zosia dość długa ale drobnaNo z tymi ubrankami to jest cyrk )
My po szczepieniu dziś i ważeniu. Ten mój kurczak to przybiera jak ślimak. Piec miesięcy kończy w poniedziałek i nawet nie ma 6 kilo ♀ Brakło 15 gram. 15 centyl. Ale tym razem Pani pediatra odpuściła pogadankę bo rozwojowo super ja miałam 8 kilo na 10 miesięcy i coś czuje ze tak będzie z zosia. Mój kręgosłup mówi „dziękuje”
A nasza Helenka 16 tydzień wiec prawie cztery miesiące i 6400 ..ale wygląda dość normalnie buzkę ma taką pełniejsze (po jedzeniu najbardziej ...tzw chomiczki się naszej Helence robia) ...dla mnie to nie ważne czy dzuecko ma 5kg czy 7kg ważne żeby bo zdrowe i się prawidłowo rozwijało a teraz to jakiegoś większego wpływu nie mamy na to ile dziecko waży bo jak jext głodne i płacze to grzechotka dziecka nie uspokoi a jak jest niejadek to na głowie można stanąć i tez nic na siłę. ..każde dziecko jest inne i ma inne zapotrzebowanie. ...zresztą tacy sami jesteśmy my dorośli każdy jest inny