MiśZielinka
Fanka BB :)
Źle pod tym względem, że czuję się osłabiona i jakbym zjadła multum smażonego bo zgaga mega.Dziewczyny melduje się tez czytam was na bieżąco od rana ja już się dowiedziałam wszystkiego przyszła znajoma Polozna która znałam i powiedziała mi wszystko co ze mną chcą robić gdzie tamte nic mi nie powiedziały.
U mnie dalej jest problem z przepływami i tu chodzi o przepływ do mózgu . Dwa razy badanie wskazało złe. Nie wiem skąd to się wzięło od czego i kiedy . Mowila ze jutro planują podać mi sterydy które maja pomoc zaadaptować się dziecku. Tzn ze chcą wywołać poród i zakończyć ciąże mowila ze albo cesarka albo wywołanie jutro o 8 na obchodzie wszystko się dowiem. Mąż ma dzisiaj spakować walizkę na szczęście mam wszystko w domu przygotowane.. słuchajcie gdybym ja nie pojechała na ten sor to nawet nic bym nie wiedziała do teraz a wizytę miałam mieć za tydzień . Boje się o dziecko ze urodzi się chore nie wiem co dalej mam noc z głowy. Po tych sterydach się złe czujecie??
W klucie samo boli bo to jednak mięsień, ale potem nic nie czujesz że było coś podane.
Nie martw się Kochana. Wszystko będzie dobrze i wszystko dla waszego dobra.
I pamiętaj jedno
Dobre myśli przyciągają tylko dobro i dobre sytuację!
Wszystko będzie OK!
Jesteśmy z tobą i daj znać po obchodzie.