Dzień dobry. Matko musiałam kilka stron nadrobić
wogole nie przychodzą mi powiadomienia..
Ja nigdzie nie mogę znaleźć fajnych organizerów żeby sobie poukładać swoje zakupy.. Leżą na półce i wyglądają jednak jak mały rozpierdacz. Muszę coś z tym zrobić
Jesli chodzi o wagę to cały czas jestem na + /- - 6kg. Zdarza się, że są dni w których mam może z 1.5kg do przodu. Ale lekarz mówi, że dopóki nie chudnę dalej to niema się czego obawiać.
Ja mam problem ze spaniem na lewym boku. Nie mogę na nim zasnąć. Jestem tak przyzwyczajona do spania na prawym że strasznie się mecze w nocy
UPRZEDZAM DLUGA HISTORIA PONIŻEJ
Jestem już albo dopiero w 26 tygodniu i postanowiliśmy z mężem zakupić wózek. Niektóre nasze ciężarne znajome kupując muszą czekać nawet do 8 tygodni na wózek a ja w ostatnim miesiącu chce sobie oszczędzić stresu czy wózek do terminu przyjdzie czy nie przyjdzie czy bezzie cały czy nie uszkodzony i nie będzie trzeba go oddac na reklamację.. Więc decyzja podjęta.
Objechaliśmy miasta poboczne i nasze miasto i wpadły nam w oko 3 modele. Z czego u Nas w mieście wydawało nam się, że cena najbardziej przystępna. Pojechałam więc ostatnio sama żeby go jeszcze obejrzeć podpytać i wogole chyba poprostu się jarałam
pojechałam więc do sklepu.
Oglądam ten wózek Pani mi opowiada i pyta się na kiedy mam termin. Mówię jej że na listopad a Pani do mnie, że oooo to jeszcze ma Pani dużo czasu. Więc odpowiedziałam że na niektóre modele wózków czeka się nawet 6/8 tygodni a ja w ostatnim miesiącu wolałabym mieć już wózek u siebie. Spytała się o kolor i miała sprawdzić dostępność i oczywiście między innymi poszła mi wypisać kartę rabatową. Wraca i mówi, że tego koloru niema na stanie i trzeba by było zamówić i poprostu czekać. Więc pytam się jej czy w takim razie do połowy października chociaż wózek przyjdzie, a ta do mnie ze nie jest w stanie mi powiedzieć bo może iść 6 tygodni a może 10 a może miesiąc.. Myślę sobie zaebiście.. A ona komentowała, że mam jeszcze mnóstwo czasu.
Ale to nic. Mówię do niej że z rabatem to i tak przystępna cena i prawdopodobnie przyjadę z mężem bi wózek mi się bardzo podoba i w sobotę chcielibyśmy zamówić. A ta do mnie ze cena na wózku to nie cena za wózek ten, który ja chce tylko to cena wózka dostępnego na magazynie i w salonie..
Ręce mi opadły.. Uważam, że w takim razie na wózku powinna być notka że cena ulega zmianie a nie w sklepie masz wózek za 2150 a jak chcesz zamówić to nagle okaże się że ten sam model tylko w innym kolorze kosztuje 2500..
No i tak nasza przygoda z wózkami zaczyna się od nowa bo ten sklep sobie odpuszczam. Pani nie była nawet w stanie powiedzieć ile ostatecznie za niego zapłacę i dopiero by mnie poinformowała przy zamówieniu
Dzwoniłam się upewnić w innych sklepach i na szczęście gdzie indziej niema takich wałków. Owszem jak zamówisz za 2 miesiące to cena może ulec zmianie bo za 2 miesiące te wózki mogą być droższe. Ale jeśli zamówisz tj my chcemy np w tą sobotę to cena jest taka jak podana w sklepie..
Także dziewczyny które zakup wózka mają jeszcze przed sobą. DOPYTUJCIE O WSZYSTKO żeby później nie było zdziwienia.