Juana19
Fanka BB :)
Mam standardowo 90/50 podczas wizyty u położnej. Jeśli to jest twoje normalne ciśnienie to nie ma się co martwić. Lepiej niż w druga stronę.Pobiłam dzisiaj rekord niskiego ciśnienia. Aż tak źle jeszcze nie było. Nie jestem pewna czy to jeszcze normalny wynik.
odnośnie karmienia piersią - trzeba sobie samemu przepracować temat ale historie o zachlystaniu się to nie jest dobre źródło informacji. W ogóle żadne prywatne historie bo każda kobieta inaczej przechodzi temat i jest on mocno drazliwNa szkole rodzenia na pewno powiedzą więcej i jest masa książek w temacie.
fajny profil mi wpadł w oko ostatnio na IG. Zaufaj położnej. Sprawdźcie sobie czy tez wam odpowiada przekaz. Wszystkie istotne tematy poruszone przez profesjonalistkę. Również karmienie piersią i mlekiem modyfikowanym. Dużo tez konkretnie o karmieniu piersią pisze Hafija.
Mam pytanie odnośnie skarpet uciskowych. Czy któraś z was może stosowała/stosuje? Przy moim trybie pracy i pomimo aktywności sportowej mam wrażenie ze nogi puchną mi okropnie. Wybieram się do sklepu medycznego po takie właśnie skarpety. Używała może któraś z was? Jakos poprzednie ciąże nie odnosiłam takiego wrażenia ale może dlatego ze rodziłam na wczesna wiosnę. Będę wdzięczna za odpowiedz.