reklama
Amarka
Zaciekawiona BB
Ja śpię na lewym bo prawy mnie boli jak na nim leżę. Wcześniej tak nie miałam wiec chyba faktycznie tam coś uciska .Śpicie na prawym boku czy unikacie tego? Ja już nie wiem ile w tym prawdy:/ a uwielbiam spać na prawym
Ja takie rzeczy kupię jakoś pod koniec, za pewne po 30 tygodniu.Kiedy planujecie kupić rzeczy do pielęgnacji , olejki do kąpieli , chusteczki nawilżane itp itd ?
Natalia9898
Fanka BB :)
ja to zamierzam wszystko kupywac jak już będzie zrobiony pokoik a zaczniemy robić dopiero po połówkowych zresztą będę patrzyła jak dziewczyny kupują bo ja nie mam doświadczeniaJa takie rzeczy kupię jakoś pod koniec, za pewne po 30 tygodniu.
Natalia9898
A dziewczyny które nie miały toksoplazmozmy , jak często badanie ?
Ja we wrześniu jak się się zrobi chłodniej dopiero zjadę do mieszkania i będę tam robić przeróbki by nas pomieścić, więc też za pewne wszystko będzie na ostatnią chwilę.ja to zamierzam wszystko kupywac jak już będzie zrobiony pokoik a zaczniemy robić dopiero po połówkowych zresztą będę patrzyła jak dziewczyny kupują bo ja nie mam doświadczenia
hikari_ona
Ja do tej pory miałam tylko raz - przy tych pierwszych badaniach przed 10 tc. Po tym już tylko morfologia i mocz i ew. coś, co mogło niepokoić, czyli u mnie były np. próby wątrobowe. 3 lipca mam połówkowe.A dziewczyny które nie miały toksoplazmozmy , jak często badanie ?
Natalia9898
no właśnie tak się zastanawiałam mocz krew i cukier robię co miesiąc a ta toksoplazme to co trymestr ale niby teraz je się dużo tych owoców niby je myje ale no sama nie wiemJa do tej pory miałam tylko raz - przy tych pierwszych badaniach przed 10 tc. Po tym już tylko morfologia i mocz i ew. coś, co mogło niepokoić, czyli u mnie były np. próby wątrobowe. 3 lipca mam połówkowe.
reklama
Ja.mama
Ja na razie miałam razA dziewczyny które nie miały toksoplazmozmy , jak często badanie ?