reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Wczoraj wieczorem byłam na kontroli w szpitalu i szyjka podniosła się aż o 1,5 cm, ale nadal nie wiem czy to na pewno dziewczynka. Połówkowe tuż tuż, bo przesunęli mi termin na środę.

reklama
ja to zamierzam wszystko kupywac jak już będzie zrobiony pokoik a zaczniemy robić dopiero po połówkowych zresztą będę patrzyła jak dziewczyny kupują bo ja nie mam doświadczenia :)
Ja we wrześniu jak się się zrobi chłodniej dopiero zjadę do mieszkania i będę tam robić przeróbki by nas pomieścić, więc też za pewne wszystko będzie na ostatnią chwilę.

Ja do tej pory miałam tylko raz - przy tych pierwszych badaniach przed 10 tc. Po tym już tylko morfologia i mocz i ew. coś, co mogło niepokoić, czyli u mnie były np. próby wątrobowe. 3 lipca mam połówkowe.
no właśnie tak się zastanawiałam mocz krew i cukier robię co miesiąc a ta toksoplazme to co trymestr ale niby teraz je się dużo tych owoców niby je myje ale no sama nie wiem

reklama
Do góry