Trzymam kciuki za Was dziewczyny
Ja juz się cieszę, że jest juz po wszystkim, jutro musze ogarnąć sciagniecie szwów, czuje się calkiem dobrze i mamy 12 kg mniej jeszcze 8 zostało ale i tak czuje się lekko jak nigdy dotąd
[/QUOTEWielkie gratulacje Ignas duży chłopczyk.Ja dzisiaj urodziłam, Ignaś 4kg 58cm
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Gratulacje to porządny chłop z niego rodziła SN?
Ja dzisiaj urodziłam, Ignaś 4kg 58cm
gosiaczekgosiaczek
Gratulacje dużo zdrowia dla was :*Chciałam się przywitać z wami już rozpakowane.
22.11 godz. 22 przyszła na świat nasza Marysia. [emoji3]
Tak sn uparłam się że chce sn i się udało chociaż pod koniec było ciężko musieli mnie naciąć i jeszcze pękłam ale Pani gin przy kontroli mówiła że jest dobrzeGratulacje to porządny chłop z niego rodziła SN?
DragonSonia
Dzięki! Chyba jakby był krwotok to bym się źle czuła a czuję się w sumie ok poza tym, że mnie trochę brzuch boli. Dziecko ma jakieś 3200g. Ma się chyba dobrze, drze się w nocy i doprawadza mnie tym do szału, za to w dzień śpi.Ja po pierwszej cc miałam szybko tez okres , do paru tygodni właśnie jak nie ma jakiś mega skrzepów czy krwotoków myśle ze jest okej , ja jestem tydzień po cc i krwawiłam pare dni i cisza teraz , ale lekarz mówił w piątek ze wróci krwawienie na pewno . Jak się niepokoisz to idź na usg sprawdź czy nie ma krwiaków , mi sprawdzał w piątek lekarz bo po cc częściej występują . A jak się maluszek ma ? Ile wazy już ?
Michalina93
Super przybrał ! Mój dwu tygodniowy póki co śpi w nocy fajnie , ale nie chwale lepiej żeby nie zapeszać a jeśli chodzi o ciebie to faktycznie pewnie by ci słabo było bo dużo krwi traciłabysDzięki! Chyba jakby był krwotok to bym się źle czuła a czuję się w sumie ok poza tym, że mnie trochę brzuch boli. Dziecko ma jakieś 3200g. Ma się chyba dobrze, drze się w nocy i doprawadza mnie tym do szału, za to w dzień śpi.
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Hehe u mnie identycznie w dzień śpi ładnie A w nocy krzykDzięki! Chyba jakby był krwotok to bym się źle czuła a czuję się w sumie ok poza tym, że mnie trochę brzuch boli. Dziecko ma jakieś 3200g. Ma się chyba dobrze, drze się w nocy i doprawadza mnie tym do szału, za to w dzień śpi.
reklama
Hehe u mnie identycznie w dzień śpi ładnie A w nocy krzyk
U mnie też zdarzyły się takie nocki i wiecie co było przyczyną? Moj synek jest bardzo cieplolubny i jak nie ma 24 stopni w pokoju to płacz na maxa...
Juznsie boje rachunku za gaz ale wolę zapłacić i przesypiać noce