reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Ja po wizycie. Szyjka delikatnie się skraca. Dzisiaj leżakowałam większość dnia, żeby pokazać lekarzowi, że stan żyły zależy od intensywności mojego dnia. I udało się, dzisiaj powiedział, ze jest bardzo dobrze a ostatnio było bardzo źle i widzi już poród SN. Malutka wiercioszek 3 kg, a ja jestem w 36 tc.
Powiem Wam cieszyłam się do czasu az nie odezwałam się do koleżanki z która różnice w terminach mamy tydzień. Biedna siedzi na izbie przyjęć w BB bo stan hipotrofii, malowodzie i waga dzidzi 1,5 kg. Wszystko było ok do czasu kiedy zamiast ostatniej wizyty miała teleporade bo lekarka była na kwarantannie. Zjeździli dzisiaj Śląsk szpital Godula w Rudzie - covid, Katowice Ligota covid. A to musi być szpital o 3 stopniu referencyjności. Siedzę i płacze bo nie umiem ja ogarnąć tego myślami.

Ja po wizycie. Szyjka delikatnie się skraca. Dzisiaj leżakowałam większość dnia, żeby pokazać lekarzowi, że stan żyły zależy od intensywności mojego dnia. I udało się, dzisiaj powiedział, ze jest bardzo dobrze a ostatnio było bardzo źle i widzi już poród SN. Malutka wiercioszek 3 kg, a ja jestem w 36 tc.
Powiem Wam cieszyłam się do czasu az nie odezwałam się do koleżanki z która różnice w terminach mamy tydzień. Biedna siedzi na izbie przyjęć w BB bo stan hipotrofii, malowodzie i waga dzidzi 1,5 kg. Wszystko było ok do czasu kiedy zamiast ostatniej wizyty miała teleporade bo lekarka była na kwarantannie. Zjeździli dzisiaj Śląsk szpital Godula w Rudzie - covid, Katowice Ligota covid. A to musi być szpital o 3 stopniu referencyjności. Siedzę i płacze bo nie umiem ja ogarnąć tego myślami.
Byłam tam z tego samego powodu we wtorek. Pewnie ją zostawia w szpitalu już, albo jesli ma 35 tydzień, to każa jej do 36 leżeć i obserwować. Przynajmniej sprawdzą jej wszystko. Oby tylko mi tego szpitala nie zamknęli do wtorku, bo mam sie tam stawić.

Cześć dziewczyny :)
Też spodziewam się dzidziusia w listopadzie, aktualnie 36 tydzień i jestem właśnie na etapie pakowania torby do szpitala, stąd moja prośba:
Powiedzcie jakie koszule zabieracie do porodu i potem na pobyt w szpitalu, na co zwracałyście uwagę, może macie linki gdzie zamawiałyście? Bo mam z tym problem co kupić, będę bardzo wdzięczna za pochwalenie się Waszymi wyborami :)

Też spodziewam się dzidziusia w listopadzie, aktualnie 36 tydzień i jestem właśnie na etapie pakowania torby do szpitala, stąd moja prośba:
Powiedzcie jakie koszule zabieracie do porodu i potem na pobyt w szpitalu, na co zwracałyście uwagę, może macie linki gdzie zamawiałyście? Bo mam z tym problem co kupić, będę bardzo wdzięczna za pochwalenie się Waszymi wyborami :)

Ja do porodu biorę tą :

A na resztę pobytu w szpitalu mam takie zwykle z rozpięciami do karmienia:

do porodu nie ma co kupować cudów, prawdopodobnie już ją wyrzucisz. niektóre szpitale rekomendują do porodu zwykły, za duży t-shirt męski

Ja zamawialam ze strony szykowna mama.pl
Całkiem spoko ceny i nie śmierdzą jak od chińczyka.

Ale mój młody daj dzisiaj czadu :) nie wiem czy on tam jaki biwak rozbija czy co ale trenuje jak mocno może odgiąć moje żebra...

Ja mam między innymi taka , a co 😊 w szpitalu tez można być seksi 😜😅

Załączniki

• 228E9922-9E82-4921-BBBA-6A9492517B56.png
    228E9922-9E82-4921-BBBA-6A9492517B56.png
    95,2 KB · Wyświetleń: 123
reklama
Mam jeszcze taką
Spokojnie przez dzień będę w niej mogła pomykać bo wygląda jak sukienka

I białą
Wiem że biel jest niepraktyczna ale wygląda obłędnie i cudownie się w niej czuje

Do góry