Ja na Karowej kochana bo tam też mnie prowadzi moja ginekolog a Ty?Hej dokładnie ten sam termin. Gdzie planujesz rodzić?
reklama
Ja po wizycie. Szyjka delikatnie się skraca. Dzisiaj leżakowałam większość dnia, żeby pokazać lekarzowi, że stan żyły zależy od intensywności mojego dnia. I udało się, dzisiaj powiedział, ze jest bardzo dobrze a ostatnio było bardzo źle i widzi już poród SN. Malutka wiercioszek 3 kg, a ja jestem w 36 tc.
Powiem Wam cieszyłam się do czasu az nie odezwałam się do koleżanki z która różnice w terminach mamy tydzień. Biedna siedzi na izbie przyjęć w BB bo stan hipotrofii, malowodzie i waga dzidzi 1,5 kg. Wszystko było ok do czasu kiedy zamiast ostatniej wizyty miała teleporade bo lekarka była na kwarantannie. Zjeździli dzisiaj Śląsk szpital Godula w Rudzie - covid, Katowice Ligota covid. A to musi być szpital o 3 stopniu referencyjności. Siedzę i płacze bo nie umiem ja ogarnąć tego myślami.
Powiem Wam cieszyłam się do czasu az nie odezwałam się do koleżanki z która różnice w terminach mamy tydzień. Biedna siedzi na izbie przyjęć w BB bo stan hipotrofii, malowodzie i waga dzidzi 1,5 kg. Wszystko było ok do czasu kiedy zamiast ostatniej wizyty miała teleporade bo lekarka była na kwarantannie. Zjeździli dzisiaj Śląsk szpital Godula w Rudzie - covid, Katowice Ligota covid. A to musi być szpital o 3 stopniu referencyjności. Siedzę i płacze bo nie umiem ja ogarnąć tego myślami.
gohya
Fanka BB :)
Byłam tam z tego samego powodu we wtorek. Pewnie ją zostawia w szpitalu już, albo jesli ma 35 tydzień, to każa jej do 36 leżeć i obserwować. Przynajmniej sprawdzą jej wszystko. Oby tylko mi tego szpitala nie zamknęli do wtorku, bo mam sie tam stawić.Ja po wizycie. Szyjka delikatnie się skraca. Dzisiaj leżakowałam większość dnia, żeby pokazać lekarzowi, że stan żyły zależy od intensywności mojego dnia. I udało się, dzisiaj powiedział, ze jest bardzo dobrze a ostatnio było bardzo źle i widzi już poród SN. Malutka wiercioszek 3 kg, a ja jestem w 36 tc.
Cześć dziewczyny
Też spodziewam się dzidziusia w listopadzie, aktualnie 36 tydzień i jestem właśnie na etapie pakowania torby do szpitala, stąd moja prośba:
Powiedzcie jakie koszule zabieracie do porodu i potem na pobyt w szpitalu, na co zwracałyście uwagę, może macie linki gdzie zamawiałyście? Bo mam z tym problem co kupić, będę bardzo wdzięczna za pochwalenie się Waszymi wyborami
Też spodziewam się dzidziusia w listopadzie, aktualnie 36 tydzień i jestem właśnie na etapie pakowania torby do szpitala, stąd moja prośba:
Powiedzcie jakie koszule zabieracie do porodu i potem na pobyt w szpitalu, na co zwracałyście uwagę, może macie linki gdzie zamawiałyście? Bo mam z tym problem co kupić, będę bardzo wdzięczna za pochwalenie się Waszymi wyborami
doomi03
Cześć dziewczyny
Ja do porodu biorę tą :
Koszula do porodu i karmienia 1029
Kup teraz na Allegro.pl za 54 zł - Koszula do porodu i karmienia 1029 (9480966516). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
A na resztę pobytu w szpitalu mam takie zwykle z rozpięciami do karmienia:
Koszula ciążowa Doctor Nap nocna do karmienia
Kup teraz na Allegro.pl za 61,50 zł - Koszula ciążowa Doctor Nap nocna do karmienia (9339593106). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
Koszula nocna do karmienia i porodu bawełna XL
Kup teraz na Allegro.pl za 35,90 zł - Koszula nocna do karmienia i porodu bawełna XL (9072489796). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
gohya
do porodu nie ma co kupować cudów, prawdopodobnie już ją wyrzucisz. niektóre szpitale rekomendują do porodu zwykły, za duży t-shirt męskiCześć dziewczyny
Michalina93
Też ją mam. Jest mega przyjemna. W ogóle mam 3 koszulki z tego sklepu i są bardzo sympatyczne. Wcześniej kupiłam dwie normalnie w sklepie ale chyba nie bardzo będę je lubicJa mam między innymi taka , a co w szpitalu tez można być seksi
reklama
Mam jeszcze taką
Spokojnie przez dzień będę w niej mogła pomykać bo wygląda jak sukienka
I białą
Wiem że biel jest niepraktyczna ale wygląda obłędnie i cudownie się w niej czuje
Bielizna damska - ciążowa, do karmienia, do spania, codzienna - sklep internetowy Szykownamama.pl
Specjalnością sklepu internetowego Szykownamama.pl jest bielizna dla kobiet w ciąży i karmiących. Ponadto oferujemy wiele innych rodzajów bielizny damskiej, a także męskiej i dla dzieci.
szykownamama.pl
I białą
3012 Koszula Nocna ciążowa i do karmienia Lupoline ecru
Koszulka nocna ciążowa i do karmienia wiskoza Polski producent
szykownamama.pl