Michalina93
Fanka BB :)
Haha to tylko patyczkiem kolo otworka , nie ze szuka ostatniego kaluBle naprawdę będą coś pobierać z odbytu, ta ciąża to jedna wielka oblecha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to tylko patyczkiem kolo otworka , nie ze szuka ostatniego kaluBle naprawdę będą coś pobierać z odbytu, ta ciąża to jedna wielka oblecha
Trzeba podchodzić do procedur medycznych z dużym dystansemBle naprawdę będą coś pobierać z odbytu, ta ciąża to jedna wielka oblecha
Rozumiem cię doskonale , ja znowu jak mam być badana przez babkę ginekolog to mam obrzydzenie nie wyobrażam sobie chodzić do kobiety w ciążyNo wiem ale ja strasznie nienawidzę wszelkich badań lekarskich, mam na tym punkcie jakąś fobie, tak samo jak nie cierpię jak ktoś inny niż mój chłopak mnie dotyka...nie wiem jak ja przeżyje ten pobyt w szpitalu :/
Ktory tydz ze maluszek już duży ? Kurde super pomysł z tym badaniem samemu jednak trochę intymności idzie zachowaćJa po wizycie. Mała waży 2445kg
Mi lekarz nie pobierał GBS tylko dał zestaw do pobrania i sama mam to zrobić i zawieźć do laboratorium
35+5Ktory tydz ze maluszek już duży ? Kurde super pomysł z tym badaniem samemu jednak trochę intymności idzie zachować
Dziewczyny jak to jest z tym GPS bo już mam 36 tydzień a doktor mi nie pobrał wymazu ?
a miałyscie pobierane tylko z pochwy czy tez z odbytu?
A to z pochwy to na takiej zasadzie jak cytologia? Miałam cytologię robioną jakoś 2 miechy temu i już myślałam, że mnie nie czekają te okropieństwa więcej....